Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav

Podnetmi z www.pis.sk sa bude zaoberať pracovný tím

Zdá sa, že plodné diskusie, ktoré sa vedú na stránkach www.pis.sk, neostávajú u kompetentných bez povšimnutia. Tých zaujali aj príspevky týkajúce sa dopravnej situácie v meste a ako informovala prešovská radnica, podnetmi z diskusie sa bude zaoberať špeciálne vytvorený pracovný tím.

Ilustračné foto

V téme „Zlepšite dopravnú situáciu v Prešove“ na stránkach www.pis.sk je už takmer 170 príspevkov týkajúcich sa vašich nápadov na zlepšenie dopravy v meste, mnohé ďalšie odzneli aj v ďalších diskusných témach. Tieto podnety majú byť podľa informácii prešovskej radnice podkladom pre riešenie problémov v tejto oblasti. „Návrhy a podnety sú zaujímavé. Mnohé z nich sa dajú realizovať bez výraznejších stavebných aktivít, “ uviedol primátor Pavel Hagyari a dodal, že podnety bude vyhodnocovať špeciálny pracovný tím. „Vysoký počet podnetov, návrhov a reakcií je hodenou rukavicou. Pracovný tím bude aj naďalej pozorne sledovať podnety, ktoré rozšíria zriadenú diskusiu na prešovských internetových správach, “ dodal tlačový tajomník MsÚ Michal Kaliňák.
(ik)

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK