Piatok, 26. apríl 2024
Meniny má Jaroslava | zajtra Jaroslav

FHE: Karambol, Insthalatér...

Ľuboslav Petruška, gitarista Chiki liki tu-a, na nedávnom koncerte tejto kapely zahral sólo dve skladby (kým basák menil strunu). Okrem obligátnej Láska moja de si to bol songs názvom AC/DC - Motörhead od skupiny Karambol. Táto skupina nie je len fiktívnym projektom Petrušku a spol. , ale skutočne existovala. Tak ako iné zoskupenia, v ktorých sa tento gitarista objavil.

Ľubo hral v mnohých kapelách, pripomeňme si teraz tri z nich, na čele s Karambolom.

Karambol

Motorkárska kapela hrajúca rock´n´roll á la Motörhead, AC/DC. Kapela hrala v zostave Ľubo „Ropa“ Petruška (gitara, spev), Peter „Larwa“ Vološčuk (gitara), Dávid „Pasta“ Mizla (bicie) a Marián „Fero“ Ferenc (basová gitara, spev), zostava sa občas obmieňala. Karambol pôsobil v druhej polovici 90. rokov, vystúpil aj na Silvestra 1999.

-

Ľubo Petruška Rock And Roll Band

Ľubo Petruška Rock And Roll Band bol jedným z mnohých projektov Ľ. Petrušku. Vystúpil s ním a ďalším projektom Karambol na koncerte v Rock Café Netopier v posledný deň 90. rokov - na Silvestra 1999.

-

Inshtalatér

Jedna z mnohých formácií Ľuboslava Ropu Petruška. Kapelu Inshtalatér na koncerte v Stropkove premenovali usporiadatelia na Insthaler. S Ropom hrala v kapele dvojica muzikantov Semanický - Sedlák.

Na fotografii je Ľ. Petruška na koncerte Chiki liki tu-a v roku 2007, kedy oprášil pieseň od Karambolu, pozri http://www.frenky.sk/clanok.php?clanok_id=445 .

Inzercia
Reality: Dám do prenájmu
Reality: Dám do prenájmu
Kancelárske priestory

Prenajmeme kancelárske priestory na Plzenskej ulici č. 2 v Prešove. Výhodný nájom a internet v cene.

0905324336 | | cena: dohodou
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK