Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

Zastávku rázcestie Cemjata dočasne zrušili pre rekonštrukciu

Autobusová zastávka Rázcestie Cemjata v Prešove je dočasne zrušená. Ako zverejnil v pondelok Dopravný podnik mesta Prešov, dôvodom sú rekonštrukčné práce na Levočskej ulici.

Spoj číslo 18 na linke Veľká pošta - Bzenov tu nebude zastavovať asi štyri mesiace. Občania, ktorí chcú nastupovať alebo vystupovať najbližšie k zrušenej zastávke, môžu tak urobiť na znamenie na zastávkach Mýto a Lachôrka. Spoj využívajú hlavne Prešovčania, ktorí majú v tejto rekreačnej oblasti záhradky a chaty. Je to tiež smer k dvom minerálnym prameňom. Na Cemjate v domove dôchodcov žije vyše 150 klientov, ktorí využívajú linku na cestovanie do mesta.
-mm-

Mohlo by Vás zaujímať
Na Solivare pribudne 46 nových parkovacích miest
Mesto Prešov vybuduje na Solivare 46 nových miest na parkovanie. Parkoviská pribudnú na Lesníckej ulici medzi 4 vnútroblokmi, kde ľudia doteraz parkovali iba na nespevnených plochách. Zhotoviteľ má ukončenie prác naplánované do konca septembra 2024.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK