Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Firma Velmax,s.r.o. Prešov v mesiaci máj organizuje semináre na tieto témy:

Ročné zúčtovanie zdravotného poistenia za rok 2007 s lektorom RNDr. Jozefom Mihálom. Seminár sa uskutoční dňa 14. 5. 2008 v kongresovej miestnosti hotela Lineas na Budovateľskej ulici 14 v Prešove Vybrané problémy z pracovného práva a pracovná zdravotná služba s lektorkou Mgr. Katarínou Timkovou. Seminár sa uskutoční dňa 20. 5. 2008 v kongresovej miestnosti hotela Lineas na Budovateľskej ulici 14 v Prešove Vybrané problémy z pracovného práva a pracovná zdravotná služba s lektorkou Mgr. Katarínou Timkovou. Seminár sa uskutoční dňa 27. 5. 2008 v reštaurácii Oáza pri Združenej strednej škole A. Dubčeka vo Vranove nad Topľou. Čas konania: 8.30 hod. (prezentácia od 7.45 hod.)

Ročné zúčtovanie zdravotného poistenia za rok 2007 s lektorom RNDr. Jozefom Mihálom. Seminár sa uskutoční dňa 14. 5. 2008 v kongresovej miestnosti hotela Lineas na Budovateľskej ulici 14 v Prešove
Vybrané problémy z pracovného práva a pracovná zdravotná služba s lektorkou Mgr. Katarínou Timkovou. Seminár sa uskutoční dňa 20. 5. 2008 v kongresovej miestnosti hotela Lineas na Budovateľskej ulici 14 v Prešove
Vybrané problémy z pracovného práva a pracovná zdravotná služba s lektorkou Mgr. Katarínou Timkovou. Seminár sa uskutoční dňa 27. 5. 2008 v reštaurácii Oáza pri Združenej strednej škole A. Dubčeka vo Vranove nad Topľou

Lektor seminára Ročné zúčtovanie zdravotného poistenia za rok 2007
RNDr. Jozef Mihál je spoluautorom internetovej encyklopédie mzdárov www.drak.porada.sk. Spolupracoval s bývalým ministrom zdravotníctva R. Zajacom – pripravil ročné zúčtovanie poistného na zdravotné poistenie. Dlhodobo sa venuje problematike daní a odvodov. V roku 2007 prednášal na 79 seminároch s účasťou 5200 poslucháčov. V roku 2008 školil na ročné zúčtovanie tiež pracovníkov zdravotných poisťovní Apollo, Dôvera a Union. Do Prešove prichádza prednášať už po druhýkrát v týchto dňoch aktuálnu tému pre mzdové pracovníčky a účtovníkov – Ročné zúčtovanie zdravotného poistenia za rok 2007 s nasledujúcim programom:
1. Kto musí vykonať ročné zúčtovanie, 2. Postup zamestnávateľa pri ročnom zúčtovaní, 3. Ročné zúčtovanie – zamestnanec, 4. Ročné zúčtovanie - samostatne zárobkovo činná osoba, 5. Ročné zúčtovanie - študent, dôchodca, samoplatiteľ, 6. Ročné zúčtovanie - súbeh viacerých činností,
7. Ročné zúčtovanie - vysporiadanie nedoplatkov a preplatkov, 8. Dopad ročného zúčtovania na daň z príjmov, 9. Diskusia, tipy a triky k ročnému zúčtovaniu, 10. Zmeny v zdravotnom poistení v roku 2008, 11. Výhody a nevýhody druhého dôchodkového piliera.

Lektorka seminára Vybrané problémy z pracovného práva Mgr. Katarína Timková pracuje ako právnička Inšpektorátu práce Prešov a aktívne lektorsky pôsobí pre Velmax, s.r.o. už niekoľko rokov. Aktuálny seminár sa orientuje predovšetkým na oblasť praktickej aplikácie a uplatnenia nových zmien v platných právnych predpisoch pracovného práva účinných od 1.9.2007 v podmienkach zamestnávateľa a ostatných účastníkov pracovnoprávnych vzťahov.
Ani dlhoročným a skúseným zamestnávateľom sa pri riešení pracovnoprávnej problematiky v dôsledku opakovaných zmien legislatívy nedarí vyhnúť chybám. Legislatívne zmeny v novele Zákonníka práce citeľne zasiahli do doterajšej úpravy pracovného práva. Tento seminár by Vám mal pomôcť zorientovať sa v týchto  zmenách a ujasniť si, čo je možné a čoho je nutné sa vyvarovať. Seminár sa Vám pokúsi odpovedať aj na najčastejšie otázky a prezentované problémy pri uplatňovaní Zákonníka práce a ostatných pracovnoprávnych predpisov.

Na Vašu účasť sa teší Ing. Stanislav Handzuš, konateľ Velmax, s.r.o.!

Velmax s.r.o.
Súvisiace články
14.2.2009 Prešovská firma Velmax, s.r.o. Prešov pripravila v tomto období nasledovnú sériu vzdelávacích seminárov
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK