Štvrtok, 25. apríl 2024
Meniny má Marek | zajtra Jaroslava

Viac ako 3000 návštevníkov za deň

Obľuba Prešovských internetových správ postupne narastá. Dôkazom toho je údaj že denná návštevnosť pravidelne prekračuje číslo 3000, čo v mesačnom vyjadrení predstavuje 80.000 návštev a 27 tisíc unikátnych návštevníkov.

Pre zaujímavosť uvediem, že priemerný návštevník portálu strávi na ňom viac ako 7 minút a za ten čas si prezrie priemerne 5 stránok. 72% návštevníkov je zo Slovenska, nasleduje Česká Republika, Spojené kráľovstvo a Nemecko. Pelotón krajín uzatvárajú Brazília, Saudská Arábia a Kuwait. Portál Prešovských internetových správ vygeneruje 400.000 stránok mesačne.

Pracovníci portálu sú radi, že ich práca a nadšenie etablovali značku PIS ako spoľahlivý a užitočný zdroj informácií pre prešovčanov a nielen pre nich. Zároveň si uvedomujú možnosti, ktoré sú v tejto oblasti doposiaľ nevyužité. Budeme radi, ak formou diskusie k tomuto článku nám poskytnete podnety a námety ako zlepšiť naše ale aj Vaše - čitateľské spoločné dielo.

Kvôli čo najväčšej transparentnosti sme sa rozhodli, že budeme do budúcna pravidelne uverejňovať štatistiky náštevnosti pre našich čitateľov/prispievateľov ale tiež pre inzerentov.

Prajem všetkým, ktorí prispievajú k tvorbe portálu veľa entuziazmu, nadšenia a ďalších nápadov a čitateľom veľa užitočných informácií a zábavy na stránkach www.pis.sk.

Rastislav Stolárik

konateľ VÁDIUM s.r.o.
stolarik@vadium.sk

Prílohy
PIS - mesačné Štatistiky.pdf
pdf
109,5 kB
Súvisiace články
4.1.2010 Logotyp portálu PIS.sk 1.10.2007 Často kladené otázky 22.1.2007 Blogy na PISe 4.1.2007 Napíš si svoj blog, alebo ako sa stať blogerom!
Inzercia
Reality: Dám do prenájmu
Reality: Dám do prenájmu
Kancelárske priestory

Prenajmeme kancelárske priestory na Plzenskej ulici č. 2 v Prešove. Výhodný nájom a internet v cene.

0905324336 | | cena: dohodou
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK