PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/4156/viac_ako_3000_navstevnikov_za_den.html

Viac ako 3000 návštevníkov za deň

Obľuba Prešovských internetových správ postupne narastá. Dôkazom toho je údaj že denná návštevnosť pravidelne prekračuje číslo 3000, čo v mesačnom vyjadrení predstavuje 80.000 návštev a 27 tisíc unikátnych návštevníkov.

Pre zaujímavosť uvediem, že priemerný návštevník portálu strávi na ňom viac ako 7 minút a za ten čas si prezrie priemerne 5 stránok. 72% návštevníkov je zo Slovenska, nasleduje Česká Republika, Spojené kráľovstvo a Nemecko. Pelotón krajín uzatvárajú Brazília, Saudská Arábia a Kuwait. Portál Prešovských internetových správ vygeneruje 400.000 stránok mesačne.

Pracovníci portálu sú radi, že ich práca a nadšenie etablovali značku PIS ako spoľahlivý a užitočný zdroj informácií pre prešovčanov a nielen pre nich. Zároveň si uvedomujú možnosti, ktoré sú v tejto oblasti doposiaľ nevyužité. Budeme radi, ak formou diskusie k tomuto článku nám poskytnete podnety a námety ako zlepšiť naše ale aj Vaše - čitateľské spoločné dielo.

Kvôli čo najväčšej transparentnosti sme sa rozhodli, že budeme do budúcna pravidelne uverejňovať štatistiky náštevnosti pre našich čitateľov/prispievateľov ale tiež pre inzerentov.

Prajem všetkým, ktorí prispievajú k tvorbe portálu veľa entuziazmu, nadšenia a ďalších nápadov a čitateľom veľa užitočných informácií a zábavy na stránkach www.pis.sk.

Rastislav Stolárik

konateľ VÁDIUM s.r.o.
stolarik@vadium.sk

 

Prílohy

PIS - mesačné Štatistiky.pdf
pdf
109,5 kB
13.6.2008 | Pridal: Redakcia PIS | Portál PIS | čítané: 6237 krát