Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

ASAP Travel, s.r.o. Prešov

ASAP Travel, s.r.o. Prešov je cestovná kancelária, ktorá poskytuje komplexné služby v oblasti cestovania na základe filozofie BEST CHOICE ASAP = najlepší výber čo najrýchlejšie.

To znamená, že ak hľadáte zájazd, letenku, cestovný lístok, cestovné poistenie, ... , nemusíte prejsť všetky cestovné kancelárie v meste, aby ste si zistili ich ponuku a ceny, stačí len, ak prídete ku nám, „ a my to urobíme za Vás“.
Naša cestovná kancelária ASAP Travel spolupracuje s takmer všetkými spoľahlivými CK na Slovensku, taktiež spolupracujeme aj so špičkovými českými, bulharskými, chorvátskymi, gréckymi, egyptskými, tuniskými, talianskými a španielskými CK.
U nás nezaplatíte ani o korunu viac, práve naopak, garantujeme vám najnižšiu možnú cenu. Vďaka systému zliav ASAP Travel KLUBU zakúpite akúkoľvek dovolenku u nás lacnejšie ako v ktorejkoľvek inej CK o 2 % – 5 %, a pritom ešte ušetríte aj svoj čas a energiu.
Noví klienti dostávajú u nás automaticky malý darček a kartu ASAP Travel Klubu, s ktorou získajú zaujímavé zľavy na vybrané služby ASAP Travel a budú zaradení do niektorej z našich súťaží o atraktívne ceny ako sú dovolenka podľa vlastného výberu, videokamera, digitálny fotoaparát a iné.

ASAP Travel ponúka kompletný letenkový servis:
· okamžitá (on-line) rezervácia leteniek
· letenky od vyše 300 leteckých spoločností do viac ako 5 000 rôznych destinácií
· garancia nájdenia najnižšej ceny letenky
· garancia najnižších poplatkov za vystavenie letenky v Prešove
· zľavy: stáli klienti, ASAP Travel KLUB, seniori, skupinové rezervácie, EURO 26, ISIC, ...
· možnosť zakúpenia elektronickej letenky pri väčšine leteckých spoločností
· informačný servis: ceny, charakteristiky jednotlivých letísk, leteckých spoločností a ich služby, poradenstvo pre klientov, ktorí budú letieť prvý krát, ...
· platba v hotovosti, bankovým prevodom, kreditnou kartou

ASAP Travel ponúka taktiež kompletný servis pri predaji autobusových lístkov:
Zabezpečujeme predaj cestovných lístkov v rámci Slovenska, Českej republiky a medzinárodných cestovných lístkov do Londýna, Amsterdamu, Mníchova, Bruselu, Zürichu, a ďalších dôležitých európskych miest. Predávame cestovné lístky takmer všetky významných autobusových prepravcov v SR a ČR ale aj v EU ako napr. :
· Student Agency
· Interbus
· SAD Prešov
· SLOVAK LINES
· Eurobus
· Nobless Line
· Turancar
· A všetkých prepravcov cez AMS BUS rezervačný systém
Presvedčte sa sami, budeme radi, keď nás navštívite v našej kancelárii v Prešove.

051/ 75 81 145
0907 035 335

asap@asaptravel.sk
www.asaptravel.sk

Žiadny klient od nás bez darčeka neodíde !!!

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK