Sobota, 20. apríl 2024
Meniny má Marcel | zajtra Ervín

FHE: MetalCranium

Prvý koncert absolvovala mladá prešovská kapela MetalCranium 29. 10. 2007. Išlo o prezentačný koncert hitparády Rebrík v prešovskom PKO. Následne rozbehla táto metalová skupina koncertnú činnosť.

MetalCranium pôsobí v zostave: Spev - Martin Pazdera alias "Pokrovec", sólo gitara - Jaroslav Novák "Sanches", gitara - Matej Štoffa "Majlo", basgitara - Tomáš Spišák "Tospi", bicie - Martin Dudáš "Dundy".

„Sme metal/hardrocková prešovská skupina, ktorá začala vznikať v októbri 2006. Vtedy sme sa ja (Dundy - bicie) s Jarom (sólo gitara) stretli a vybavili si skúšobňu. V takomto zložení sme hrali do konca roku 2006. Presne 7.1.2007 k nám do skupiny prišiel tospi (Tomáš - basgitara) a asi o týždeň neskôr Peťo (gitara). V tejto zostave sme pokračovali asi do mája 2007 kedy sme si po dlhom čase konečne našli speváka (Rado), “ opisuje na stránke MetalCranium svoju prahistóriu. Kapela má aj demo Born In Hell, chystá aj nové nahrávky.

Web: http://metalcranium.com/

Alebo: http://www.mkmb.sk/metalcranium/ a http://bandzone.cz/metalcranium

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK