Piatok, 17. máj 2024
Meniny má Gizela | zajtra Viola

Vodič osobného auta zrazil v neprehľadnej zákrute skupinku detí

Kežmarok 7. januára (TASR) - Vodič osobného auta zrazil dnes popoludní na ceste medzi obcou Rakúsy v okrese Kežmarok a tamojšou rómskou osadou skupinu piatich detí, ktoré utrpeli stredne ťažké a ľahké poranenia a boli transportované do nemocníc v Kežmarku a Poprade.

"Vodič osobného auta v neprehľadnej zákrute nestihol zabrzdiť a zabrániť zrážke s päticou rómskych detí, ktoré prechádzali stredom vozovky, " informovala TASR Lenka Homolová z Emergency Medical Service (EMS), ktorej posádky zasahovali na mieste nehody.
"Deti utrpeli stredne ťažké a ľahké poranenia končatín a na ďalšie ošetrenie ich previezli do nemocníc v Poprade a Kežmarku, " uviedol zasahujúci lekár Peter Šterbák z EMS.
Okrem posádok záchrannej zdravotnej služby EMS z Kežmarku, Spišskej Belej a Popradu zasahovali na mieste aj členovia Hasičského a záchranného zboru z Kežmarku a policajti, ktorí vyšetrujú okolnosti dopravnej nehody.

Mohlo by Vás zaujímať
Pri rannej kontrole
dosiahol hodnotu takmer 1,5 promile.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK