Štvrtok, 18. apríl 2024
Meniny má Valér | zajtra Jela

V stredu zasadne mestská rada

Prvý krát v tomto roku sa v stredu 14. januára 2009 stretnú členovia Mestskej rady v Prešove na svojom rokovaní. Primátor JUDr. Pavel Hagyari zvolal rokovanie MsR na 13 hod. k tomuto programu:

Návrh na schválenie Koncepcie rozvoja informačných systémov (KRIS) samosprávy mesta Prešov. Materiál predkladá Ing. Daniela Dzubajová, vedúca organizačného odboru MsÚ.

Druhým bodom rokovania MsR bude Optimalizácia siete školských zariadení v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Prešov. Materiál predloží PhDr. Kvetoslava Komanická, vedúca odboru školstva, kultúry a športu.

Vedúca odboru správy mestského majetku JUDr. Daniela Špačková predloží Návrh na schválenie majetkových prevodov.

Návrh na prípravu projektu Mestečko seniorov na Cemjate a Návrh na zmenu uznesenia MsZ č. 295/2008 vo veci podania projektu „Modernizácia verejného osvetlenia v meste Prešov“ uvedie Ing. Marta Martausová, vedúca odboru strategického rozvoja.

Návrh na obstaranie zmien a doplnkov Územného plánu mesta rešov – 2009 predloží Ing. arch. Vladimír Ligus, hlavný architekt mesta.

Rokovanie Mestskej rady v Prešove sa uskutoční v prijímacej sieni Mestského úradu v Prešove.

Mohlo by Vás zaujímať
Na Solivare pribudne 46 nových parkovacích miest
Mesto Prešov vybuduje na Solivare 46 nových miest na parkovanie. Parkoviská pribudnú na Lesníckej ulici medzi 4 vnútroblokmi, kde ľudia doteraz parkovali iba na nespevnených plochách. Zhotoviteľ má ukončenie prác naplánované do konca septembra 2024.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK