Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

BLOG: Európsky život zomrel v Auschwitzi

Šiel som ulicami Barcelony a zrazu som zistil hroznú pravdu – Európa zomrela v Auschwitzi. Zabili sme šesť miliónov Židov a vymenili sme ich za dvadsať miliónov moslimov. V Auschwitzi sme spálili kultúru, myslenie, kreativitu a talent. Zničili sme vyvolený národ, naozaj vyvolený, pretože splodil nádherných ľudí – osobnosti, ktoré zmenili svet.

Ich pozitívny prínos je cítiť vo všetkých odvetviach života: vo vede, v umení, v medzinárodnom obchode, ale najviac v pozitívnom ovplyvňovaní svedomia sveta. Týchto ľudí sme spálili.
S pokryteckou zámienkou tolerancie a preto, že sme chceli sami sebe dokázať, že sme sa vyliečili z rasizmu, sme otvorili brány dvadsiatim miliónom moslimov, ktorí k nám doniesli sprostosť a tuposť, náboženský fundamentalizmus a netolerantnosť, zločinnosť a chudobu vznikajúcu na podstate parazitizmu a mentálne nevyvinutej potreby uživiť s úctou svoje rodiny. Oni zmenili naše krásne španielske mestá na miesta z tretieho sveta, utápajúce sa v špine a zločinnosti. Uzatvárajú sa v bytoch, ktoré dostali zadarmo od našej vlády a tam plánujú zabíjanie a ničenie svojich naivných hostiteľov – teda nás.
Tak sa stalo, že sme vymenili kultúru za fanatickú nenávisť, kreatívny talent za talent ničenia, inteligenciu za zaostalosť a predsudky. Zamenili sme známu mierumilovnosť európskych Židov a ich nádeje na lepšiu budúcnosť pre budúce pokolenia, ich neskonalú úctu k životu samému ako k sviatosti - za tých, ktorí uctievajú smrť ako sviatosť, ktorí po nej bažia pre seba a pre iných, pre naše deti, ale aj pre ich vlastné deti.
Takú hroznú chybu urobila úbohá Európa.

Autor: Sebastian Wilar Rodriguez - španielsky novinár a publicista

Preklad: Juraj Guttman alias realy

Súvisiace články
28.1.2009 BLOG: Aj u nás boli spravodliví 18.1.2009 BLOG: KDE JE VLASTNE PRAVDA – blízkovýchodný konflikt – holé fakty a história
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK