Štvrtok, 25. apríl 2024
Meniny má Marek | zajtra Jaroslava

Akcie v MAXe

Zažite deň sv. Valentína s Valentínskou show v MAXe! Vyhrajte bohaté ceny z produkcie prevádzok MAXu Prešov  pre zaľúbených, ale pre každého, kto nie len lásku prijíma, ale i dáva. Neviete ako stráviť nedeľné dopoludnie alebo popoludnie ? Príďte do Maxu Prešov, kde každú nedeľu doobeda o 10.00 hod. zažijete na 2. poschodí literárne worshopy - interaktívne čítanie pre deti od 3-6 r. a od 6. -10r s lektormi z knižnice P. O. Hviezdoslava.

<b>Valentínska show s Mirom Jarošom 14. Február o 16.00 hod. </b>

Zažite deň sv. Valentína s Valentínskou show v MAXe! Vyhrajte bohaté ceny z produkcie prevádzok MAXu Prešov  pre zaľúbených, ale pre každého, kto nie len lásku prijíma, ale i dáva. Zabavte sa s balónovou show, tvorivými dielňami, divadlom a koncertom Mira Jaroša. 3 najzamilovanejšíe páry  akcie budú odmenené super balíčkami od Erotic city.

Partneri zliav: Gate, Greenpoint, Office 1 Ševt,   John Garfield, Trekland, Cropp town, Cinemax, Predeti, Reserved, Hypernova, Steffel móda, LIVET XL fashion, Kapa dab, Trekland, Shamira, Bianca shoes, Sun pharma, Tea shop, Baťa, Esotiq, Krotuchem- bagetéria, Erotic city, Funky Fish, MK Collection,
Mediálni partneri: 7 Recording studio, Rádio Prešov, Akčný, Kam do mesta.

<b>Nedeľné podujatia pre deti v MAXe! </b>
Milé deti, vážení rodičia, babky, dedkovia!

Neviete ako stráviť nedeľné dopoludnie alebo popoludnie ? Príďte do Maxu Prešov, kde každú nedeľu doobeda o 10.00 hod. zažijete na 2. poschodí literárne worshopy - interaktívne čítanie pre deti od 3-6 r. a od 6. -10r s lektormi z knižnice P. O. Hviezdoslava. Na nedeľný dopoludňajší čas - o 16. hod. sú pre všetkých milovníkov zábavy pripravené divadielka, tanečné kluby, tvorivé dielne, kúzelníci, karaoke diskotéky, folklórne súbory, predstavenia talentov prešovských ZŠ, MŠ a ZUŠ.

Partneri podujatia:  Predeti, Office1Ševt, Prvá stavebná sporiteľňa, Bagetéria Krotuchem, 7 recording studio, kníhkupectvo Panta-rhei, knižnica P. O.

<b>PROGRAM FEBRUÁR o 10.00 hod. </b>

1.2. - Fitness pre deti a dospelých s oddielom gymnastiky a fitness ŠK Tatran Prešov pri ZŠ Mukačevskej v Prešove
( Vážení rodičia, babky, dedkovia ! Zažite so svojimi ratolesťami nedeľné dopoludňajšie fitness cvičenie a tanečná gymnastika s profi fitneskami. Príďte si zašportovať, zatancovať a oddýchnuť od celotýždenného zhonu spoločne so svojimi najmilšími na 2. posch. ZOC MAX PO. Stačí si priniesť šport. obuv, príp.cvičky a dobrú náladu !)

8.2 – Literárny workshop pre deti od 3-6 r.
( Interaktívne čítanie s prvkami drámy a tvorivými dielňami z knihy „Štyri kosti pre Filipa“ – Gabriely Futovej)

15.2 - Fitness pre deti a dospelých s oddielom gymnastiky a fitness ŠK Tatran Prešov pri ZŠ Mukačevskej v Prešove
(Pokračovanie fitness programu pre všetky vekové kategórie – cvičenie na fitloptách s fitgumami, tanečná gymnastika.

22.2 – Literárny workshop pre deti od 6-9 r. ( Interaktívne čítanie s prvkami drámy a tvorivými dielňami z knihy „Neplechy školníčky Agneše“ – Alžbety Verešpejovej)
( Interaktívne čítanie s prvkami drámy a tvorivými dielňami z knihy „Neplechy školníčky Agneše“ – Alžbety Verešpejovej)
PROGRAM FEBRUÁR - nedeľa o 16.00 hod. :

1.2. - Detská výtvarná dielňa tvorivých nápadov – „ Vyrob si svoju Valentínku“
Milí malí výtvarníci, príďte si vyrobiť Valentínku do tvorivej dielne v Maxe a obdarujte ňou svojich milovaných. A možno si odnesiete aj odmenu za nápaditosť!

8.2- „ Medovníkový domček“ – superzábava s Divadlom v kufri Tomáša Plaszského

15.2 – „Veselé popoludnie so ZŠ Československej armády v Prešove“ – Voľné pokračovanie programu projektu ZŠ a MŠ v MAXe Prešov.

22.2 – „Kamarát Bambuľko“ – rozprávková show s Divadielkom HAPPY z Bratislavy

Inzercia
Reality: Dám do prenájmu
Reality: Dám do prenájmu
Kancelárske priestory

Prenajmeme kancelárske priestory na Plzenskej ulici č. 2 v Prešove. Výhodný nájom a internet v cene.

0905324336 | | cena: dohodou
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK