Štvrtok, 02. máj 2024
Meniny má Žigmund | zajtra Galina

Valentínska žrebovačka pozná víťazov

V piatok 13. 2. 2009 sa v rámci podujatia PREŠOV – LÁSKA MOJA uskutočnilo žrebovanie ankety Prešov – očami a srdcom.

Do ankety sa mohla zapojiť široká verejnosť písmom, kresbou alebo inou formou podľa zváženia. Tí, ktorí sa do nej zapojili, boli zaradení do žrebovania o atraktívne ceny.

Prehľad víťazov žrebovania podľa kategórií:
Ankety web stránka:
Bibiána Roháčová, Bratislavská 2, Prešov
Získava večeru pre dve osoby v „ CHIŽI U KĽUČIKA “. Cenu venuje reštaurácia SENÁTOR Prešov. Mesto Prešov venuje knihu a upomienkový predmet.
Adam Durkáč, ZŠ Mirka Nešpora 2, Prešov
Získava 2 voľné vstupenky na operetné predstavenie Modrá ruža v DJZ. Vstupenky venovalo Prešovské operetné združenie. Mesto Prešov venuje knihu a upomienkový predmet.
Vladka Arendáčová, Prostejovská 32, Prešov
Získava 2 voľné vstupenky na filmové predstavenie podľa vlastného výberu. Cenu venuje CINEMax Prešov. Mesto Prešov venuje knihu a upomienkový predmet.

Ankety Rádio Prešov:
Marcela Želinská, Michalovce
Získava večeru pre dvoch v zariadení reštaurácie CARPE DIEM Prešov.
Mesto Prešov venuje knihu a upomienkový predmet.
Bibiana Roháčová, Bratislavská 2, Prešov
Získava 2 voľné vstupenky na operetné predstavenie Modrá ruža v DJZ. Vstupenky venovalo Prešovské operetné združenie. Mesto Prešov venuje knihu a upomienkový predmet.
Mgr. Erika Červeňáková, Prostejovska 12
Získava 2 voľné vstupenky na filmové predstavenie podľa vlastného výberu v kine CINEMax. Vstupenky venovalo CINEMax Prešov. Mesto Prešov venuje knihu a upomienkový predmet.

Ankety základné školy:
Michaela Hudáková, 9 rokov, ZŠ Šrobárová 20, Prešov
Anna Sabolová, ZŠ Májové námestie1, 3B, Prešov
Daniela Šoltésová, 9 rokov, ZŠ Šrobárová 20, Prešov
Všetci traja vyžrebovaní získavajú po 2 voľné vstupenky na filmové predstavenie podľa vlastného výberu. Ceny venuje CINEMax Prešov. Mesto Prešov venuje knihu a upomienkový predmet.
Gabriel Biskup, ZŠ Májové námestie1, 2B, Prešov
R. Kašický, ZŠ Mirka Nešpora 2, 8B, Prešov
Veronika Potašová, ZŠ Šrobárová 20, 3D, Prešov
Všetci traja vyžrebovaní získavajú: špeciálny Valentínsky preukaz čitateľa, VIP knižničné informačné služby, prednostne právo výpožičky, špeciálna polička, neobmedzený internetový príjem informácii. Cenu venovala Knižnica Pavla Országha Hviezdoslava v Prešove. Mesto Prešov venuje knihu a upomienkový predmet.

Výhercovia si ceny môžu prevziať na Mestskom úrade, Odbore školstva, kultúry a športu, Jarková ul. č. 26, 3. poschodí, oddelenie kultúry, v dňoch pondelok – piatok 08. 00 – 15. 00 hod.

Mohlo by Vás zaujímať
Mesto Prešov odporúča občanom aktivovať si elektronickú schránku na doručovanie
Mesto Prešov bude aj v tomto roku doručovať niektoré rozhodnutia prostredníctvom Centrálneho Úradného doručovania (CÚD). Ide o rozhodnutia o miestnych daniach a miestnom poplatku za komunálne odpady. Predpokladaný termín vydávania a expedície rozhodnutí je koniec mesiaca apríl a mesiac máj.
Na Solivare pribudne 46 nových parkovacích miest
Mesto Prešov vybuduje na Solivare 46 nových miest na parkovanie. Parkoviská pribudnú na Lesníckej ulici medzi 4 vnútroblokmi, kde ľudia doteraz parkovali iba na nespevnených plochách. Zhotoviteľ má ukončenie prác naplánované do konca septembra 2024.
13. zasadnutie Mestského zastupiteľstva mesta Prešov
Primátor mesta Prešov Ing. František Oľha podľa § 13 ods. 4 písm. a) zákona SNR č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení v znení neskorších predpisov zvoláva
Okresné hasičstvo oslavuje storočnicu
Hasiči v prešovskom regióne pomáhajú ľuďom už celé jedno storočie. Toto významné výročie si pripomenú už 5. mája 2024 od 11.00 hod. na Hlavnej ulici v Prešove.
Tour de Prešov po prestávke opäť štartuje
Aj Prešov má svoju Tour. Po prestávke sa 1. mája 2024 obľúbené cyklistické podujatie vracia do ulíc nášho mesta. Pripravené je množstvo noviniek.
Ďalšie kroky k bezpečnejšiemu prostrediu na prešovských školách
Mesto Prešov podniká ďalšie kroky k tomu, aby sa žiaci prešovských škôl učili v bezpečnejšom prostredí. Jedným z nich je séria školení, ktorých sa zúčastňuje vyše 60 odborníkov zo školského prostredia v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Prešov.
Zmena prevádzky verejných toaliet v Prešove
Mesto Prešov informuje občanov o zmene prevádzky verejných toaliet od 1. mája 2024. Pre občanov budú k dispozícii verejné toalety na Floriánovej ulici.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK