Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

Valentínska žrebovačka pozná víťazov

V piatok 13. 2. 2009 sa v rámci podujatia PREŠOV – LÁSKA MOJA uskutočnilo žrebovanie ankety Prešov – očami a srdcom.

Do ankety sa mohla zapojiť široká verejnosť písmom, kresbou alebo inou formou podľa zváženia. Tí, ktorí sa do nej zapojili, boli zaradení do žrebovania o atraktívne ceny.

Prehľad víťazov žrebovania podľa kategórií:
Ankety web stránka:
Bibiána Roháčová, Bratislavská 2, Prešov
Získava večeru pre dve osoby v „ CHIŽI U KĽUČIKA “. Cenu venuje reštaurácia SENÁTOR Prešov. Mesto Prešov venuje knihu a upomienkový predmet.
Adam Durkáč, ZŠ Mirka Nešpora 2, Prešov
Získava 2 voľné vstupenky na operetné predstavenie Modrá ruža v DJZ. Vstupenky venovalo Prešovské operetné združenie. Mesto Prešov venuje knihu a upomienkový predmet.
Vladka Arendáčová, Prostejovská 32, Prešov
Získava 2 voľné vstupenky na filmové predstavenie podľa vlastného výberu. Cenu venuje CINEMax Prešov. Mesto Prešov venuje knihu a upomienkový predmet.

Ankety Rádio Prešov:
Marcela Želinská, Michalovce
Získava večeru pre dvoch v zariadení reštaurácie CARPE DIEM Prešov.
Mesto Prešov venuje knihu a upomienkový predmet.
Bibiana Roháčová, Bratislavská 2, Prešov
Získava 2 voľné vstupenky na operetné predstavenie Modrá ruža v DJZ. Vstupenky venovalo Prešovské operetné združenie. Mesto Prešov venuje knihu a upomienkový predmet.
Mgr. Erika Červeňáková, Prostejovska 12
Získava 2 voľné vstupenky na filmové predstavenie podľa vlastného výberu v kine CINEMax. Vstupenky venovalo CINEMax Prešov. Mesto Prešov venuje knihu a upomienkový predmet.

Ankety základné školy:
Michaela Hudáková, 9 rokov, ZŠ Šrobárová 20, Prešov
Anna Sabolová, ZŠ Májové námestie1, 3B, Prešov
Daniela Šoltésová, 9 rokov, ZŠ Šrobárová 20, Prešov
Všetci traja vyžrebovaní získavajú po 2 voľné vstupenky na filmové predstavenie podľa vlastného výberu. Ceny venuje CINEMax Prešov. Mesto Prešov venuje knihu a upomienkový predmet.
Gabriel Biskup, ZŠ Májové námestie1, 2B, Prešov
R. Kašický, ZŠ Mirka Nešpora 2, 8B, Prešov
Veronika Potašová, ZŠ Šrobárová 20, 3D, Prešov
Všetci traja vyžrebovaní získavajú: špeciálny Valentínsky preukaz čitateľa, VIP knižničné informačné služby, prednostne právo výpožičky, špeciálna polička, neobmedzený internetový príjem informácii. Cenu venovala Knižnica Pavla Országha Hviezdoslava v Prešove. Mesto Prešov venuje knihu a upomienkový predmet.

Výhercovia si ceny môžu prevziať na Mestskom úrade, Odbore školstva, kultúry a športu, Jarková ul. č. 26, 3. poschodí, oddelenie kultúry, v dňoch pondelok – piatok 08. 00 – 15. 00 hod.

Mohlo by Vás zaujímať
Na Solivare pribudne 46 nových parkovacích miest
Mesto Prešov vybuduje na Solivare 46 nových miest na parkovanie. Parkoviská pribudnú na Lesníckej ulici medzi 4 vnútroblokmi, kde ľudia doteraz parkovali iba na nespevnených plochách. Zhotoviteľ má ukončenie prác naplánované do konca septembra 2024.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK