Sobota, 20. apríl 2024
Meniny má Marcel | zajtra Ervín

Kvôli futbalu sa uzavrú ulice

V nedeľu 8. 3. 2009 budú uzavreté ulice Björnsonova a Čapajevova. Uzávierku a mimoriadne bezpečnostné opatrenia si vyžiadal futbalový zápas medzi FC TATRAN PREŠOV a ŠP SLOVAN BRATISLAVA.

Uzávierka ulíc Björnsonova a Čapajevova bude v čase od 15. 30 – 20. 30 hod. z dôvodu poriadkovo-bezpečnostných opatrení realizovaných v súvislosti s ochranou verejného poriadku a majetku občanov počas futbalového zápasu. Uzávierka ul. Björnsonovej sa týka úseku medzi križovatkami ul. Komenského a Čapajevovej. Na tejto ulici bude uzávierka od križovatky s Björnsonovou po severnú hranicu športového areálu.

Obchádzková trasa bude vedená po priľahlých miestnych komunikáciách. Linka MHD č. 39 bude premávať cez ulice Hlavná – Levočská – Jazdecká a Mukačevská.

Mestská polícia v súvislosti s futbalovým zápasom prijíma bezpečnostné opatrenia spolu s PZ SR. „Účelom opatrení bude zabezpečenie verejného poriadku, “ zdôraznil Imrich Olejník z prešovskej mestskej polície.

Mohlo by Vás zaujímať
Na Solivare pribudne 46 nových parkovacích miest
Mesto Prešov vybuduje na Solivare 46 nových miest na parkovanie. Parkoviská pribudnú na Lesníckej ulici medzi 4 vnútroblokmi, kde ľudia doteraz parkovali iba na nespevnených plochách. Zhotoviteľ má ukončenie prác naplánované do konca septembra 2024.
Ďalšie kroky k bezpečnejšiemu prostrediu na prešovských školách
Mesto Prešov podniká ďalšie kroky k tomu, aby sa žiaci prešovských škôl učili v bezpečnejšom prostredí. Jedným z nich je séria školení, ktorých sa zúčastňuje vyše 60 odborníkov zo školského prostredia v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Prešov.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK