Štvrtok, 25. apríl 2024
Meniny má Marek | zajtra Jaroslava

Ministerka Tomanová navštívila radnicu

Primátor Pavel Hagyari sa dnes stretol s ministerkou práce, sociálnych vecí a rodiny Vierou Tomanovou. Po spoločnom rokovaní sa zúčastnili druhého ročníka podujatia INTEGRÁCIA 2009.

Počas rokovania sa venovali hlavne dopadom hospodárskej krízy, vývoju zamestnanosti a opatreniam, akými môžu samosprávy pozitívne pôsobiť v zložitej hospodársko-sociálnej situácii. „Vláda i jednotlivé rezorty realizujú širokú škálu opatrení, ktoré znižujú dopady celosvetovej hospodárskej krízy. Preto sme s pani ministerkou diskutovali hlavne o konkrétnych opatreniach, “ uviedol primátor. Jedným z nich je zriadenie sociálneho podniku v našom meste. „Mesto má pripravené konkrétne zámery. Spoločným postupom dokážeme vytvárať pracovné miesta. Verím, že sa nám to v najbližšom období aj podarí, “ povedal P. Hagyari.

Mohlo by Vás zaujímať
Na Solivare pribudne 46 nových parkovacích miest
Mesto Prešov vybuduje na Solivare 46 nových miest na parkovanie. Parkoviská pribudnú na Lesníckej ulici medzi 4 vnútroblokmi, kde ľudia doteraz parkovali iba na nespevnených plochách. Zhotoviteľ má ukončenie prác naplánované do konca septembra 2024.
13. zasadnutie Mestského zastupiteľstva mesta Prešov
Primátor mesta Prešov Ing. František Oľha podľa § 13 ods. 4 písm. a) zákona SNR č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení v znení neskorších predpisov zvoláva
Okresné hasičstvo oslavuje storočnicu
Hasiči v prešovskom regióne pomáhajú ľuďom už celé jedno storočie. Toto významné výročie si pripomenú už 5. mája 2024 od 11.00 hod. na Hlavnej ulici v Prešove.
Ďalšie kroky k bezpečnejšiemu prostrediu na prešovských školách
Mesto Prešov podniká ďalšie kroky k tomu, aby sa žiaci prešovských škôl učili v bezpečnejšom prostredí. Jedným z nich je séria školení, ktorých sa zúčastňuje vyše 60 odborníkov zo školského prostredia v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Prešov.
Inzercia
Reality: Dám do prenájmu
Reality: Dám do prenájmu
Kancelárske priestory

Prenajmeme kancelárske priestory na Plzenskej ulici č. 2 v Prešove. Výhodný nájom a internet v cene.

0905324336 | | cena: dohodou
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK