Štvrtok, 25. apríl 2024
Meniny má Marek | zajtra Jaroslava

Približne 40 výjazdov k horiacej tráve mali hasiči na východe Slovenska

Prešov/Košice 29. marca (TASR) - Približne 40 výjazdov k horiacej tráve mali počas víkendu hasiči na východnom Slovensku.

Vypaľovanie suchých trávnatých porastov naplno prepuklo v Prešovskom kraji. Ako informoval dnes operačný dôstojník KR HaZZ Pavol Palša, najviac práce mali počas soboty a nedele v okresoch Bardejov, Prešov a Vranov nad Topľou. Zatiaľ išlo len o malé plochy, ktoré zlikvidovali jednoduchými hasiacimi prostriedkami.
V Košickom kraji najčastejšie horela tráva v okrese Trebišov, Spišská Nová Ves a Košice - okolie.

Mohlo by Vás zaujímať
Opitý vodič nebol držiteľom vodičského preukazu
29 ročný muž z Veľkého Šariša včera (09.04.2024) v skorých ranných hodinách viedol osobné vozidlo napriek tomu, že nie je držiteľom vodičského preukazu.
CÚ Prešov zaistil 1634 falzifikátov v hodnote 13 000 eur
Prešov - 09.04.2024: Predaj napodobenín a neevidovanie tržby v pokladnici odhalili kontroly Colného úradu (CÚ) Prešov v prvom štvrťroku tohto roka u podnikateľov. Celkovo bolo zaistených 1 634 kusov falzifikátov v hodnote viac ako 13 000 eur. Pri kontrolách e-kasy colný úrad uložil pokuty vo výške takmer 11 000 eur.
Pri rannej kontrole
dosiahol hodnotu takmer 1,5 promile.
Inzercia
Reality: Dám do prenájmu
Reality: Dám do prenájmu
Kancelárske priestory

Prenajmeme kancelárske priestory na Plzenskej ulici č. 2 v Prešove. Výhodný nájom a internet v cene.

0905324336 | | cena: dohodou
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK