Sobota, 20. apríl 2024
Meniny má Marcel | zajtra Ervín

Prešov čakajú dopravné obmedzenia kvôli oprave priecestia

Vodiči v Prešove sa musia pripraviť na dopravné obmedzenia kvôli oprave železničného priecestia na Levočskej ulici.

Úplná uzávierka cesty I/18 na tejto ulici bude od 12.00 hod. 22. augusta do 18.00 hod. 24. augusta 2009.

"Dôvodom úplnej uzávierky je výmena koľajového roštu a gumokovovej konštrukcie železničného priecestia v tomto úseku cesty, " informoval dnes Daniel Džobaník z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove. Dodal, že doprava bude presmerovaná a vedená dopravným značením po Ulici Urbánkova na obchádzkovú trasu ulíc Požiarnicka - Obrancov mieru a opačne. V smere zo sídliska III. bude taktiež vyznačená obchádzková trasa prenosným dopravným značením a to z Ulice Vlada Clementisa.

(TASR)

Mohlo by Vás zaujímať
Na Solivare pribudne 46 nových parkovacích miest
Mesto Prešov vybuduje na Solivare 46 nových miest na parkovanie. Parkoviská pribudnú na Lesníckej ulici medzi 4 vnútroblokmi, kde ľudia doteraz parkovali iba na nespevnených plochách. Zhotoviteľ má ukončenie prác naplánované do konca septembra 2024.
Ďalšie kroky k bezpečnejšiemu prostrediu na prešovských školách
Mesto Prešov podniká ďalšie kroky k tomu, aby sa žiaci prešovských škôl učili v bezpečnejšom prostredí. Jedným z nich je séria školení, ktorých sa zúčastňuje vyše 60 odborníkov zo školského prostredia v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Prešov.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK