Utorok, 23. apríl 2024
Meniny má Vojtech | zajtra Juraj

Polícia pátra po nezvestnom 39-ročnom mužovi z Humenného

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po 39-ročnom Petrovi Hirjakovi s trvalým bydliskom na Jasenovského ulici v Humennom.

Ako dnes informovala TASR hovorkyňa Krajského riaditeľstva (KR) Policajného zboru (PZ) v Prešove Magdaléna Fečová, menovaný je nezvestný od 8. septembra, keď približne o 20.00 h po telefonickom rozhovore odišiel z miesta trvalého bydliska osobným autom Škoda Superb na schôdzku s dosiaľ nezistenou osobou. Od uvedeného času sa domov nevrátil a ani príbuzným nepodal o sebe žiadnu správu. Spomínané auto sa našlo 10. septembra zaparkované a riadne uzamknuté na Jasenovskej ulici.

Hľadaný muž má strednú 182 centimetrov vysokú postavu a hnedé prešedivené na krátko ostrihané vlasy. Naposledy mal oblečené nohavice tmavozelenej farby, sivohnedé tričko a na nohách mal obuté značkové botasky sivomodrej farby.

Polícia žiada občanov, ktorí majú akékoľvek poznatky o nezvestnom mužovi, aby ich oznámili osobne na oddelení pátrania Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Humennom alebo na telefónnych číslach 0961 82 3371 prípadne 158.

(TASR)

Mohlo by Vás zaujímať
Opitý vodič nebol držiteľom vodičského preukazu
29 ročný muž z Veľkého Šariša včera (09.04.2024) v skorých ranných hodinách viedol osobné vozidlo napriek tomu, že nie je držiteľom vodičského preukazu.
CÚ Prešov zaistil 1634 falzifikátov v hodnote 13 000 eur
Prešov - 09.04.2024: Predaj napodobenín a neevidovanie tržby v pokladnici odhalili kontroly Colného úradu (CÚ) Prešov v prvom štvrťroku tohto roka u podnikateľov. Celkovo bolo zaistených 1 634 kusov falzifikátov v hodnote viac ako 13 000 eur. Pri kontrolách e-kasy colný úrad uložil pokuty vo výške takmer 11 000 eur.
Inzercia
Reality: Dám do prenájmu
Reality: Dám do prenájmu
Kancelárske priestory

Prenajmeme kancelárske priestory na Plzenskej ulici č. 2 v Prešove. Výhodný nájom a internet v cene.

0905324336 | | cena: dohodou
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK