Sobota, 20. apríl 2024
Meniny má Marcel | zajtra Ervín

Strecha - krst CD Irónia

Prešovská kapela Strecha vydala CD s názvom Irónia, ktoré obsahuje 13 skladieb z rôznych období Strechy s profi-zvukom (nahrané v štúdiu Perina).

plagát: krst CD kapely Strecha

Krst albumu bude v sobotu 26. septembra 2009 v Prešove – v Krčme u Ponča („Gadžak“), na Hlavnej 62 (býv. Záhradný dvor).

Hosťom Strechy budú známe prešovské formácie Saprophyte a Deformácia. Vstupné: 2,5 €

Skupinu Strecha v súčasnosti tvorí trojica Marián Kolozsy (basgitara, spev), Pavel Kernaševič (bicie), Marián Sarnecký (gitara, spev).

Strecha koncertne debutovala 31. 5. 1991, pravidelne hrávala až do druhej polovice deväťdesiatych rokov, neskôr (až do r. 2008) len sporadicky. V roku 1994 vydala demonahrávku Všetko je zelené, často koncertovala (okrem Slovenska vystúpila aj na festivale Mysch + Masch Párty pri Bojkoviciach na Morave), piesne Strechy sa objavili na viacerých zahraničných kazetových kompiláciách. Neskôr sa objavila aj na aj na domácich sampleroch Punk Rock Made In Slovakia vol. II (Universal Music) a Slovak Underground Punx Attack III (Hirax Records). V súčasnosti Strecha vydala CD Irónia a opätovne koncertuje.

Webstránky kapely: www.strecha.ori.sk
http://bandzone.cz/strecha
www.facebook.com/pages/Strecha/86757014987

Kontakt: strecha@ori.sk

Strecha
Súvisiace články
29.9.2009 Krst CD Irónia prešovskej punkovej kapely Strecha 29.8.2009 FHE: Strecha
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK