Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Delňa - hľadanie riešení

Ako informoval primátor mesta Ing. Juraj Kopčák novinárov na pravidelnom brífingu, 15. - 16. 5. 2001 zavíta spolu so svojim zástupcom Ing. Štefanom Kužmom a riaditeľkou mestskej správy služieb v Prešove Mgr. Ivanou Pronerovou do severočeského mesta Liberec. Mesto Prešov totiž vypísalo verejnú súťaž na investora a prevádzkovateľa letného kúpaliska Delňa formou dlhodobého prenájmu. "V Liberci už majú vybudovaný moderný aquapark, takže sa chceme priamo na tvári miesta presvedčiť o tom, ako to funguje.

Vieme, že Delňa je pre občanov citlivým problémom, preto ju chceme riešiť transparentne, cez verejnú súťaž. Pre budúceho investora sme stanovili náročné kritériá, aby sa nám nebodaj nestalo, že nový prevádzkovateľ na úvod investuje pár miliónov, obrazne povedané rozkope areál, a potom povie, že na viac nemá. Je lepšie sa poučiť, ako spraviť chyby, ktoré by nám Prešovčania nemuseli nikdy odpustiť", povedal na margo dvojdňovej cesty do Liberca Ing. Juraj Kopčák.

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK