Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

Temex nevyužil mečbal

Prešov - Futbalisti Tatra Temexu mali na dosah možno rozhodujúci brejk v Pohári primátora. V priamom stretnutí o čelnú priečku viedli nad MARTINOM už 4:2, potom však súper zapol na vyššie obrátky a vyrovnal.

MARTIN vsietil aj gól na 5:4 a v čase zúfalých pokusov „temexákov“ o vyrovnanie zasadil aj šiesty, rozhodujúci úder. Temex má tak pred trojicou prenasledovateľov opäť iba jednobodový náskok. Ešte horšie si počínal Markob, ktorý by sa v prípade víťazstva nad Chaosom Gemorom posunul na vedúcu priečku. Najlepšie brániaci tím ligy totálne zlyhal a podľahol Chaosu 3:14! Rozbitý celok FK Atak Mideo už iba z povinnosti odohral zápas s Fotocolorom Šváby, ktoré zaslúžene zvíťazili rozdielom dvoch tried 10:3. Na jar po prvý krát naplno zabodoval Dubník team a oplatil MSI jesennú porážku. Po víťazstve 5:4 sa tak opätovne prihlásil o slovo v boji o titul. V GRANITO lige si suverénne počína Elmont Flox. Nie prvý krát sa mu podaril husársky kúsok, ktorý má tentoraz podobu dôležitého víťazstva 11:4 nad ExCentrumom. Priam nezastaviteľný je celok M-N Z.I.P. Na jar ešte neprehral a svoju formu potvrdil aj v stretnutí s Palmeirasom, ktorý opäť nepresvedčil. M-N Z.I.P. zvíťazili 7:5 a Palmeirasu postup uteká medzi prsty. V podobnej razancii sa predstavuje aj FC Ambra, ktorá rozstrieľala ďalšieho z kandidátov na postup Patex 8:2. Prvé historické víťazstvo dosiahli AC Husky. Suverénne zdolali Korytnačky 16:2 a dosiahli tým okrem prvých dvoch bodov aj výsledok kola. Sídlisko II dohrávalo zápas s Pulpom a podľahlo mu 2:3. Odčiniť sa mu tento výsledok podarilo hneď v ďalšom meraní síl, v ktorom tento krát oni zdolali BF Design 3:2. Noem si poradil s ČIKOM 10:6 a zdá sa, že vlaňajší prvoligista už nemá dosť síl bojovať o vyššie priečky. ESC jasne zdolal svojho suseda v tabuľke, mužstvo Švábov v pomere 9:1 a postúpil o krôčik od samého dna súťaže.
Program nasledujúcich kôl:
Sobota: 8.h: Chaos Gemor - MSI (G), Dubník team - Tatra Temex (P), 10.h: Safi -Markob (G), MARTIN - Fotocolor Šváby (P), 12.h: Elmont Flox - FC Ambra (G), BF Design - Pulp (P), 14.h: ESC - Sídlisko II (P).
Nedeľa: 8.h: AC Husky - Šváby (G), Palmeiras - Noem (P), 10.h: ČIKO - Korytnačky (G), Patex - M-N Z.I.P. (P).

Mohlo by Vás zaujímať
Prešovskí volejbalisti vyrovnali semifinálovú sériu
V sobotu pokračovala Niké Extraliga mužov druhými semifinálovými zápasmi play-off. Volejbalisti VK MIRAD UNIPO Prešov hostili družstvo Komárna. Zverenci trénera Erika Digaňu vyhrali v 5-setovej dráme 3:2 (25:16, 25:19, 18:25, 20:25, 15:11). V sérii na 3 výhry je stav vyrovnaný 1:1. V druhej dvojičke o miestenku do finále Bratislava vyrovnala sériu s Myjavou na 1:1.
Prešovským volejbalistom po dvoch rokoch ušlo finále, zahrajú si o bronz
Vo štvrtok pokračovala Niké Extraliga mužov štvrtými semifinálovými zápasmi play-off. Volejbalisti VK MIRAD UNIPO Prešov opäť hostili družstvo Komárna. Zverenci trénera Erika Digaňu dokázali reagovať na 2-setové manko, ale napriek vyrovnaniu padli v tajbrejku po setoch (21:25, 23:25, 25:22, 25:23, 12:15). Museli sa skloniť pre súperom, ktorý ich po výhre 3:1 na zápasy poslal do série o bronzové medaily. V druhej dvojičke o miestenku do finále Bratislava vyrovnala sériu s Myjavou na 2:2.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK