Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

Liverpool 2009: Bodovali Time To Rest a M. Vargová

Na siedmom ročníku hudobnej súťaže Prešovský študentský Liverpool triumfovala speváčka Miriama Vargová a skupina Time To Rest.

Liverpool bol žánrovo pestrý, miernu prevahu mal punk. Vďaka posledným
dvom súťažným kapelám i hosťujúcej Streche.

Trinásť účinkujúcich plus hudobný hosť. Taký bol program tohtoročného Liverpoolu. Nechýbali nováčikovia, ani už známe tváre, dve skupiny prišli dokonca z Popradu (The Day Off) a z Košíc (Kvety v podpaží). Z víťazstva sa však napokon radovali Prešovčania

Viac čítajte tu:
http://korzar.sme.sk/c/5162444/siedmy-liverpool-mal-mierne-punkovy-nadych.html

Mohlo by Vás zaujímať
Máte doma budúceho škôlkara?
sto Prešov informuje rodičov o možnosti podávania žiadostí na prijatie dieťaťa na predprimárne vzdelávanie do materských škôl v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Prešov na školský rok 2024/2025.
PREŠOVSKÁ UNIVERZITA SA STALA ODBORNÝM GARANTOM PROJEKTU NA BILINGVÁLNE VZDELÁVANIE DETÍ ZÁKLADNÝCH ŠKÔL
Prešov, 11. 04. 2024 – Prešovská univerzita (PU) v Prešove nadviazala spoluprácu s občianskym združením BILI School na projekte zameranom na bilingválne vzdelávanie detí od prvej triedy základnej školy. Tento inovatívny program, ktorý sa zaoberá vzdelávaním detí v dvoch jazykoch súčasne – slovenskom a anglickom, sa plánuje pilotne spustiť na vybraných verejných základných školách po celom Slovensku už v nadchádzajúcom školskom roku.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK