Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

Dopravná nehoda v Sabinove si vyžiadala jeden ľudský život

Dopravná nehoda, ktorá sa stala dnes krátko pred 7.00 h v Sabinove, časť Orkucany, si vyžiadala jeden ľudský život.

Hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Magdaléna Fečová informovala TASR, že o život prišiel 49-ročný vodič z Prešova.

Ten podľa doterajšieho predbežného vyšetrovania jazdil na Škode Fabia z Prešova do Sabinova a pri prejazde pravotočivej zákruty pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť stavu a povahe vozovky, poveternostným podmienkam. Následne prešiel do protismeru a bočnou časťou auta narazil do Fordu, ktorý viedol 42-ročný vodič jazdiaci smerom od Sabinova. Vodič Fabie zraneniam podľahol na mieste nehody. Vo Forde v tom čase sedeli okrem vodiča aj ďalšie dve ženy, všetci utrpeli ľahké zranenia.

U vodiča Fordu dopravní policajti nezistili požitie alkoholu a u nebohého muža bude skúška na prítomnosť alkoholu vykonaná pri pitve. Škodu na oboch osobných autách odhadli na 5500 eur.

Fečová dodala, že prípad na mieste prevzala vyšetrovateľka Úradu justičnej a kriminálnej polície v Prešove, ktorá začala trestné stíhanie vo veci pre prečin usmrtenia a ublíženia na zdraví.

(TASR)

Mohlo by Vás zaujímať
Opitý vodič nebol držiteľom vodičského preukazu
29 ročný muž z Veľkého Šariša včera (09.04.2024) v skorých ranných hodinách viedol osobné vozidlo napriek tomu, že nie je držiteľom vodičského preukazu.
CÚ Prešov zaistil 1634 falzifikátov v hodnote 13 000 eur
Prešov - 09.04.2024: Predaj napodobenín a neevidovanie tržby v pokladnici odhalili kontroly Colného úradu (CÚ) Prešov v prvom štvrťroku tohto roka u podnikateľov. Celkovo bolo zaistených 1 634 kusov falzifikátov v hodnote viac ako 13 000 eur. Pri kontrolách e-kasy colný úrad uložil pokuty vo výške takmer 11 000 eur.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK