Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Polícia vyšetruje prípad dobitého muža z Nižného Slavkova

Prešovskí policajti vyšetrujú prípad dobitého muža, ktorého našiel v nedeľu (28.2.) v noci pri základnej škole v Nižnom Slavkove, jeden z obyvateľov obce.

Hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Magdaléna Fečová dnes informovala TASR, že muž mal krvavé porania tváre a bol v bezvedomí. Pri preverovaní prípadu sa zistilo, že ide o 21-ročného Tomáša z Nižného Slavkova, okres Sabinov, ktorého neznámy páchateľ niekoľkokrát udrel drevenou latkou do tváre.

Policajný vyšetrovateľ začal v súvislosti s prípadom trestné stíhanie za zločin ublíženia na zdraví. Fečová dodala, že v noci, krátko po incidente, policajti vypátrali a zadržali podozrivého 20-ročného muža z tej istej obce, s ktorým sú realizované potrebné procesné úkony.

Ako uviedla pre TASR hovorkyňa Fakultnej nemocnice s poliklinikou J. A. Reimana v Prešove Drahoslava Skopárová, pacienta v noci priviezli na ARO v hlbokom bezvedomí a ťažkým poranením mozgu. "Momentálne je v umelom spánku a je v priamom ohrození života, " dodala Skopárová.

(TASR)

Mohlo by Vás zaujímať
Krádež šperkov
Náušnice, prstene, retiazky
Ukradnuté dopravné značky
Jazdil pod vplyvom alkoholu
Taxikár jazdil po strede cesty
Dopravno-bezpečnostná akcia
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK