Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav

"Stopäťdesiatdeviatka" cez víkend v akcii

Mestská polícia cez víkend opäť zasahovala. Tentokrát šlo o krádež psa.

Žijeme v PO už siedma generácia a psa nám ešte nikto neukradol„...povedal pri svojom príchode do kancelárie pán M. Kozák.

Mestská polícia cez víkend opäť zasahovala. Pán Kozák bol na nákupe v obchodnom dome, pred ktorým uviazal svojho bígla. Celý nákup trval sotva päť minút. Keď však vyšiel von, psa už nebolo. Pýtal sa okoloidúcich, ktorí ho nasmerovali za podozrivými osobami a zavolal na číslo 159. Hliadka mestskej polície na základe indícií okamžite vyrazila do terénu. Stopy viedli na Starú Tehelňu kde mestskí policajti chytili páchateľa s dvoma spolupáchateľmi priamo v bytovke, kde bývali. Následne bola spísaná zápisnica, páchatelia budú stíhaní. Psík bol bez akejkoľvek ujmy vrátený majiteľovi . „Obávam sa, že nebyť pohotového zásahu, náš bígl by už bol teraz použitý na "vedecké účely". Som veľmi vďačný polícii, páčila sa mi tá promptnosť a rýchlosť.

Náčelník MsP Ján Andrejko: „O 9.03 bola telefonicky nahlásená krádež psa – rasy bígl pri OD Tesco na ul. Hlavnej. Po oznámení svedka, že neznámy páchateľ išiel so psom smerom k Staraej Tehelni, šla hliadka za ním. Po príchode zazreli policajti neznámu podozrivú osobu ako utekala do jedného z vchodov. Miestnym šetrením zistili v ktorom byte býva. V tom čase sa nachádzal na uvedenej ulici aj oznamovateľ krádeže. Svedok označil osobu ako páchateľa. Páchateľ sa ku krádeži priznal a poškodený svojho psa spoznal. Páchateľ bude stíhaný na slobode. “

(Iveta Adamová)

Mohlo by Vás zaujímať
Krádež šperkov
Náušnice, prstene, retiazky
Ukradnuté dopravné značky
Jazdil pod vplyvom alkoholu
Taxikár jazdil po strede cesty
Dopravno-bezpečnostná akcia
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK