Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

V Prešove sa bude hrať Futsal Fest

Pred nastávajúcim úvodom jarnej časti futsalovej sezóny sa fanúšikovia tohto športu dočkajú reprezentatívneho podujatia. V telocvični ZŠ Sibírskej v Prešove budú môcť zhliadnuť nultý ročník Futsal Festu 2010, ktorý ponúkne mimoriadne kvalitnú zostavu futsalových tímov z celého Východu.

PREŠOV. Turnaj organizuje mužstvo Bamida Čaplin Pub, aktuálne štvrtý celok prešovskej prvej futsalovej ligy. Pozvánku prijali hráči zo Svidníka, Popradu, Humenného a trojica internacionálov z Prešova, Sabinova a Fintíc. Osmičku celkov doplnia ešte hráči prešovskej Koruny. Turnaj má výkop v sobotu 13.3.2010 o 10.00h na už spomínanej ZŠ Sibírska.
Hrať sa bude v dvoch skupinách
Hrací poriadok turnaja je upravený, vzhľadom na rozmery palubovky sa bude hrať systémom 5+1 v dvoch skupinách, z ktorých víťazi si zahrajú finále a druhí v poradí si zmerajú sily v súboji o tretiu priečku. V skupine A sa predstavia Bamida Čaplin Pub Prešov, Internacionáli Fintíc, Svidník a Internacionáli Prešova. V skupine B budú zápoliť Koruna Prešov, Humenné, Poprad a Internacionáli Sabinova. Hrací čas jednotlivých zápasov je 15 minút, finálové súboje budú trvať o päť minút dlhšie.

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK