Sobota, 27. apríl 2024
Meniny má Jaroslav | zajtra Jarmila

Hasiči od rána likvidujú požiare suchej trávy

Požiare suchej trávy od rána zamestnávajú hasičov v regióne Šariša.

Operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru informoval TASR, že najviac výjazdov zaznamenali v okrese Prešov.

Tráva horela v obciach Fintice, Kapušany, ale aj v meste Prešov na uliciach Tekeľova, Reimanova a v lokalite Stará tehelňa. Zasahujúcim posádkam sa podarilo všetky požiare včas zlikvidovať a preto neevidujú väčšie škody. Operačný dôstojník dodal, že požiare menšieho rozsahu likvidovali aj v okresoch Sabinov, Svidník a Bardejov.

Krátko pred 14. hodinou vyrazili prešovskí hasiči k horiacej tráve na sídlisku Sekčov. Prevádzkovateľ súkromnej spoločnosti sa obával, že požiar porastu sa môže rozšíriť aj do ich areálu, kde mali uskladnené pneumatiky, preto nasadili na zásah tri vozidlá. Oheň sa podarilo v priebehu niekoľkých minút lokalizovať a následne uhasiť.

(TASR)

Mohlo by Vás zaujímať
Opitý vodič nebol držiteľom vodičského preukazu
29 ročný muž z Veľkého Šariša včera (09.04.2024) v skorých ranných hodinách viedol osobné vozidlo napriek tomu, že nie je držiteľom vodičského preukazu.
CÚ Prešov zaistil 1634 falzifikátov v hodnote 13 000 eur
Prešov - 09.04.2024: Predaj napodobenín a neevidovanie tržby v pokladnici odhalili kontroly Colného úradu (CÚ) Prešov v prvom štvrťroku tohto roka u podnikateľov. Celkovo bolo zaistených 1 634 kusov falzifikátov v hodnote viac ako 13 000 eur. Pri kontrolách e-kasy colný úrad uložil pokuty vo výške takmer 11 000 eur.
Pri rannej kontrole
dosiahol hodnotu takmer 1,5 promile.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK