Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

Rekonštrukcia križovatky - Námestie mieru

Prosíme vodičov o opatrnosť v súvislosti s dopravnými obmedzeniami z dôvodu rekonštrukcie križovatky Námestie mieru.

V tomto období prebiehajú dokončovacie práce na rekonštrukcii križovatiek Nám. mieru (ulice Duklianska – Levočská – Sabinovská – Hlavná) a Duklianska - Vajanského.

Počas nasledujúceho víkendu (15.5. – 16.5.) bude realizátor stavby vykonávať frézovanie asfaltovej vrstvy na Vajanského a Duklianskej ulici v priestore medzi uvedenými križovatkami.

Nasledujúci týždeň, v dňoch 20.5. – 22. 5. (štvrtok – sobota), bude inštalovaná nová cestná svetelná signalizácia na križovatke ulíc Duklianska – Vajanského a v týchto dňoch dopravu budú regulovať príslušníci policajného zboru SR.

V nočných hodinách ďalšieho víkendu, t. j. z piatku 21.5. na sobotu 22.5. a zo soboty 22.5. na nedeľu 23.5. bude prebiehať asfaltovanie vozovky na Duklianskej a Vajanského ulici.

Najvážnejším zásahom do fungovania križovatky Nám. mieru bude obdobie medzi 25.5. – 29.5. (utorok – sobota), kedy sa bude inštalovať nová cestná svetelná signalizácia na tejto križovatke. Dopravu na križovatke budú opäť regulovať príslušníci policajného zboru SR.

Žiadame všetkých vodičov, aby v uvedenom období pri prejazde rekonštruovanými križovatkami maximálne zvýšili pozornosť, opatrnosť a ohľaduplnosť k ostatným účastníkom cestnej premávky, rešpektovali pokyny príslušníkov polície, čím prispejú k zvýšeniu bezpečnosti a plynulosti dopravy.
V prípade nepriaznivého počasia, kedy nebude možné vykonávať naplánované práce, dôjde k zmene termínov, o ktorých Vás budeme informovať.

Súvisiace články
18.6.2010 Lepšia križovatka 17.5.2010 Rekonštrukcia križovatky
Mohlo by Vás zaujímať
Aktualizácia dopravných obmedzení v meste
V Prešove dochádza k aktualizácii súčasných dopravných obmedzení v súvislosti s rekonštrukciou mosta na Lesíku delostrelcov. Do premávky sú zavádzané postupne od pondelka 15. 4. 2024. Sú výsledkom niekoľko-týždňového zberu dát a hľadania možností zefektívnenia premávky počas trvania stavebných prác.
Sekčovská ulica bude čiastočne uzavretá
Mesto Prešov informuje vodičov o čiastočnej uzáverke Sekčovskej ulice v termíne od 22. do 26. apríla pre výkopové práce.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK