Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Policajti prekazili obchod s drogami

Prešovský krajský policajný vyšetrovateľ vzniesol včera obvinenie pre obzvlášť závažný zločin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov, alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi dvom mužom (24r. a 22r.) a jednej žene (23r.), všetci z Bardejova.

Starší z obvinených mužov spoločne s obvinenou ženou od mája minulého roku až doposiaľ nakupovali a prechovávali omamné a psychotropné látky, najmä marihuanu, hašiš a pervitín. Tieto následne predávali ďalším ľuďom na rôznych miestach Prešovského kraja, najmä však v okrese Bardejov. V sobotu 15.5.2010 v čase o 4:40 h prišla obvinená dvojica do Kapušian pri Prešove, kde sa stretli s tretím obvineným. Ten im z Bratislavy zabezpečil a doniesol tuhú hnedú hmotu o hmotnosti 100,6g vykazujúcej známky THC, ktorú si predtým u neho objednali. Obchod im však prekazili policajti, ktorí trojicu zadržali priamo pri preberaní drogy. Všetkých troch vyšetrovateľ zadržal, umiestnil do cely policajného zaistenia a po vznesení obvinenia aj spracoval podnet na ich vzatie do väzby.

Na objasnení prípadu a zadržaní páchateľov sa podieľali policajti prešovského krajského úradu justičnej a kriminálnej polície a policajti protidrogového oddelenia úradu boja proti organizovanej kriminalite.

Mohlo by Vás zaujímať
Krádež šperkov
Náušnice, prstene, retiazky
Ukradnuté dopravné značky
Jazdil pod vplyvom alkoholu
Taxikár jazdil po strede cesty
Dopravno-bezpečnostná akcia
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK