Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav

SÚŤAŽ o vstupenky na Dobrý festival

Portál PIS.sk vyhlasuje súťaž o dve dvojdňové vstupenky na Dobrý Festival.

Už 3. júla sa otvárajú brány areálu prírodného kúpaliska Delňa v Prešove, kde si organizátori Dobrého festivalu už po štvrtý krát pripravili pre návštevníkov bohatý program.

Pripravené sú dve pódiá DOBRÁ HUDBA a MALÁ DOBRÁ HUDBA, kde sa okrem slovenskej hudobnej špičky IMT Smile, Peter Nagy, Para, Desmod, Žena z lesoparku, predstavia aj domáci Chikiliki tua, Helenine oči, Hrdza a Raindown.
Slovenská skupina Iné Kafe vystúpi vrámci ich jediného koncertu na Východnom Slovensku.
Pre fanúšikov jazzu sú pripravení aj skvelí Groovin´ Heads.

Okrem slovenskej hudobnej produkcie sa predstavia aj zahraniční hostia ako Írska bluesová legenda Gary Moore, český folkový pesničkár Vladimír Merta, nádejná česká skupina Popcorn Drama, či ukrajinská skupina Haydamaky.

Priaznivcov elektronickej hudby isto potešia hviezdy drum´n´bass scény Teebee + Calyx (N, UK) a Break + MC Rymetyme (UK).
DnB music a jeho domáce obsadenie sa týka tých najlepších Prosac crew, DJ Snippah a DJ Duall. Na fanúšokov "Tanečného stanu" v štýloch HOUSE, TECH, FUNKY sa tešia DJ Tomme (PO), DJ Mättin (KE) a DJ Blazey (PO).

DOBRÉ DIVADLO, DOBRÍ BOJOVNÍCI a POKEC DOBRÁ KAVIAREŇ ponúknu takisto veľmi pestrý program.

Pre najmenších návštevníkov, pre ktorých je na festival v sprievode rodičov vstup zdarma, je tu pripravený aj DOBRÝ DETSKÝ KÚTIK.

Program festivalu: www.pis.sk/?c=14&id=205
Web: www.dobryfestival.sk

Lístky na dva dni sú v predpredaji za 19 Eur v sieti Ticketportal.
Deti do 12 rokov majú v sprievode rodičov vstup ZDARMA.

Do súťaže o voľné vstupenky na Dobrý festival sa môžete zapojiť tak, že vložíte komentár pod tento članok. Súťaž trvá do pondelka 21. júna, kedy vyžrebujeme jedného štastlivca, ktorý získa dve dvojdňové permanentky.

Súvisiace články
15.6.2010 Gary Moore na Dobrom Festivale 2010 11.6.2010 Dobrý Festival: Aktuálne novinky slovenskej hudobnej scény naživo 29.5.2010 Obľúbené kapely Chiki Liki Tu-A a Heľenine Oči pozývajú na domáci Dobrý Festival
Mohlo by Vás zaujímať
Knižnica na (ne)roztrhanie: Audioknihy pre každého
PREŠOV – Krajská knižnica P. O. Hviezdoslava v Prešove naplánovala pre verejnosť v marci mimoriadne rozmanitý program. Čitatelia aj nečitatelia si budú môcť vybrať z kolekcie besied, workshopov, v ponuke bude i originálna výstava a vyhlásenie regionálnej súťaže. Do knižničných služieb pribudne aj plánovaná novinka – audioknihy.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK