Piatok, 10. máj 2024
Meniny má Viktória | zajtra Blažena

Peter Hlinka cestuje s Tatranom do Trnavy

Olympionik Peter Hlinka od skončenia nedávneho šampionátu "dvadsaťjednotiek" neustále zamestnáva pozornosť médií. Vlastne už v zime sa mu črtalo viacero zahraničných ponúk, no keďže chcel byť radšej na očiach a pri bojoch o postup na OH v Sydney, čo sa mu napokon i splnilo, ostal doma v prešovskom Tatrane. Kolotoč, kedy a kam, sa okolo neho krúti už dosť dlho. Manažéri pracujú vraj na získaní obojstranne najvýhodnejšieho angažmán pre urasteného defenzívneho futbalistu. P. Hlinkovi 30. júna 2000 vypršala profesionálna zmluva s FC Tatran Prešov.

Napriek tomu, i keď s určitými komplikáciami, v prvom zápase na domácej tráve v novom marssuperligovom ročníku v zeleno - bielom v jeho závere vybehol. Veľmi dobre zahral aj následne v Trenčíne a bol tiež pri víťazstve Prešovčanov nad púchovským nováčikom. Keďže P. Hlinka a FC Tatran Prešov uzavreli dohodu o vykonávaní športovej činnosti na mesiac júl 2000, vyzvedali sme, čo ďalej s Hlinkom. Ostáva naďalej v Tatrane, alebo sa poberie inam? Odpovedá prezident FC Tatran Prešov Vladislav Sabol: "V prípade Hlinku sa situácia dosť často mení. Konkrétne, kam zamieri vám nepoviem ani teraz. Čakáme totiž každú chvíľu stanovisko francúzskeho prvoligistu z Bastie. Vážny záujem stále majú tri vážne nemecké kluby. Všetko je rozpracované. S P. Hlinkom sme rokovali pomerne dlho a predvčerom dospeli k predbežnému záveru, že do Trnavy s našim marssuperligovým tímom pocestuje. Odtiaľ odíde na štyri dni do zahraničia a do budúcej stredy by sa jeho prípadný transfer mal definitívne uzavrieť."

Mohlo by Vás zaujímať
3b HbL VÝCHOD: Pred posledným kolom základnej časti a Play OFF, už len zopár otáznikov.
Do Play OFF regionálnej 3b Hokejbalovej ligy VÝCHOD zostáva mužom odohrať posledné, dohrávané ligové kolo a začne sa boj o poháre najcennejšie. A ako si počínali Vaše družstvá, si pozrite v nasledujúcich riadkoch.
Obnovené značenie na cyklotrasách v Prešovskom kraji
V novej sezóne čaká cyklistov 400 km obnoveného značenia a počas roka pribudne ďalších 320 km PREŠOV, 25. apríl 2024 – Na cyklistov v Prešovskom kraji čaká v novej sezóne 400 km obnoveného značenia. Počas roka 2024 prejde obnovou ďalších vyše 300 kilometrov. Obnovu značenia cyklotrás zabezpečila Krajská organizácia cestovného ruchu Severovýchod Slovenska.
Prešovskí volejbalisti definitívne na nepopulárnom 4. mieste
V sobotu pokračovala tretím zápasom séria o bronzové medaily Niké Extraligy mužov medzi volejbalistami VK MIRAD UNIPO Prešov a TJ Spartak Myjava. Napriek veľkej bojovnosti sa domácim hráčom nepodarilo sériu zdramatizovať a po prehre 2:3 (20:25, 25:23, 25:14, 22:25, 12:15) si Kopaničiari z metropoly Šariša odviezli cenné kovy. Vo finále hranom na 4 výhry sa hráčom Bratislavy podarilo vyrovnať sériu o majstrovský titul proti Komárnu na 2:2.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK