Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav

FHE: Zašo Hubáček

Spevák Zachariáš Hubáček má toho napriek svojmu veku (25) dosť za sebou. V Prešove hrával s rockovou kapelou, bol tanečníkom, zažiaril a vyhasol na SuperStar, prešiel na gospel, vydal album, začal sa venovať tanečnej muzike, v ktorej sa našiel.

Ako spevák začínal Zašo v duu s Viktóriou Markovou, dnes opernou speváčkou a s prešovskou rockovou skupinou Real Line. Na ňu rád spomína: "Z pôvodnej kapely Real Line si každý našiel svoje. Trošku sme sa vykryštalizovali. Bola to silná zostava." Z tejto formácie vzišiel trebárs Dano Špiner, ktorý hráva s Komajotou a Katkou Koščovou, Vilo Cicoň (hrával s K. Koščovou i Davidom Kolárom) či Peter Vyslocký (Atlantida a Malý princ).

Zachariáš Hubáček absolvoval šou Slovensko hľadá SuperStar, neskôr vydal album Zachary 21 (2007, Forza). Dnes sa venuje tanečnej scéne. Vystupuje na rôznych akciách, chystá album v tomto duchu. Nebráni sa ani gospelu, ktorý si tiež vyskúšal. Okrem toho napísal text pre IMT Smile, vyskúšal si moderovanie a podieľa sa na organizovaní veľkých kultúrnych akcií.

Z bibliografie:
http://korzar.sme.sk/c/5540988/zaso-hubacek-presiel-od-rocku-cez-superstar-a-gospel-az-na-diskoteky.html

http://www.frenky.sk/clanok/316/zaso_hubacek__o_superstar-_aj_o_frajerke.html

http://www.frenky.sk/clanok/298/zaso_hubacek_-_jeden_z_favoritov_superstar.html

Zašo Hubáček

Zašo Hubáček
Súvisiace články
16.6.2011 Zašov tanečný unplugged v Tulip Café už dnes
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK