Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

Milan Laca sa nemieni vzdať kandidatúry na funkciu primátora

Poslanec mestského zastupiteľstva v Prešove a spoločný kandidát na funkciu primátora mesta za koalíciu Smer-SD, ĽS-HZDS, SNS, HZD Milan Laca sa v žiadnom prípade nemieni vzdať kandidatúry.

Uviedol to dnes pre TASR krajský predseda strany Smer-SD v Prešove Stanislav Kubánek, ktorý reagoval na údajne šíriace sa informácie, že ich kandidát plánuje z volebného súboja odstúpiť.

"V posledných dňoch nás oslovilo niekoľko našich sympatizantov, že sa takéto vyjadrenia objavili na predvolebných mítingoch jedného z kandidátov. Rovnako sme takéto informácie zachytili aj z verejných diskusií na internete. Dôrazne sa ohradzujeme voči tvrdeniam, že náš kandidát odstupuje zo súboja o primátorské kreslo", povedal Kubánek.

Šírenie informácií o tom, že Laca je len nastrčeným kandidátom, ktorý sa pred voľbami vzdá v prospech iného kandidáta, Kubánek považuje za neseriózne vedenie kampane.

"Ide o klamlivé, zavádzajúce a neférové praktiky, ktorými sa niekto snaží zneistiť voličov a sympatizantov nášho kandidáta. O takomto konaní hovoria samé za seba aj strhnuté a zničené volebné billboardy Milana Lacu", povedal Kubánek, ktorý však nechcel uviesť, na akom mítingu sa takéto vyjadrenia objavili. Pokračoval, že kampaň ich spoločného kandidáta je vedená smerom k voličom a nezameriava sa na osočovanie súperov.

"Smer-SD v Prešove kladie dôraz na osobný kontakt s voličmi a navrhuje im konkrétne riešenia problémov v krajskom meste v oblasti dopravnej infraštruktúry, mladých rodín, seniorov, športu a ďalších dôležitých oblastí", dodal Kubánek.

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK