PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/7359/najlepsi_kuzelnicky_trik_na_svete.html

Najlepší kúzelnícky trik na svete!

Prezradím Vám jeden skvelý kúzelnícky trik. Parádne sa na tom človek pobaví a najmä, zaujme divákov. Tento trik sa zvykne prevádzať pri špeciálnych príležitostiach, kedy je potrebné, aby sa divák nadchol a následne urobil to, čo mu kúzelník povie. Poďme teda priamo ku ingredienciám... .

Na tento trik budeme potrebovať:
1 ks kúzelníka, ktorý prostredníctvom plagátov a bilboardov oznámi verejnosti, že všetko dokáže. Absolútne všetko!

Bezprostredne po vzbudení záujmu verejnosti si zaobstará:
Niekoľko ks politických strán, najlepšie celú koalíciu. Hromadný efekt pôsobí na diváka vierohodne a nenapadne ho podozrievať Vás z trikov. Taktiež potrebujeme pre kúzelníka špeciálne oblečenie, ladiace s farbou zaobstaraných ks politických strán.

Ďalej:
1 ks miestnosti na tlačovku, 1, prípadne viac ks aktuálneho ministra čohokoľvek, počet problémov (aj vymyslených) zodpovedajúci počtu ministra, niekoľko ks novinárov ochotných o tom napísať. Najskôr musíme počet problémov nafúknuť, aby sa zdali byť priveľké v pomere k miestnosti na tlačovku. Potom necháme ministra povedať pár čarovných formuliek, pričom nesmie vynechať meno kúzelníka. Na záver musí zaznieť čarovná formulka „Budeme to riešiť“ a potom to celé vložiť do novín. Tento trik je potrebné zopakovať s rôznymi variabilnými problémami a ministrami aspoň tri dni po sebe, optimálne pred volebným moratóriom, kedy sú diváci ochotní veriť čomukoľvek. Efekt je krátkodobý, ale potlesk zaručený!

 
24.11.2010 | Autor: Marián Dunaj | Blog | čítané: 4354 krát