Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav

Ondrej Matej volil na sídlisku Šváby v sprievode manželky a detí

Poslanec Národnej rady SR Ondrej Matej, ktorý kandiduje na post primátora Prešova, volil dnes krátko po 15. hodine v kultúrnom stredisku na sídlisku Šváby.

Do hlasovacej miestnosti volebného okrsku č. 52 prišiel spolu s manželkou a dvomi deťmi.

"O všetkom rozhodnú občania. Účasť na komunálnych voľbách v meste osobne odhadujem na 30 až 35 percent. Na celkové výsledky budeme čakať spolu s členmi volebného štábu a našimi kandidátmi na poslancov v centrále SDKÚ-DS na Kúpeľnej ulici", povedal novinárom Matej.

Ako uviedol pre TASR predseda okrskovej volebnej komisie Peter Nič, v zoznamoch okrsku č. 52 je zapísaných 1053 oprávnených voličov. V obvode č. 5, do ktorého patrí aj tento okrsok, občania volia okrem šéfa radnice aj štyroch členov mestského zastupiteľstva. Predseda komisie odhadol, že účasť k 15. hodine sa mohla pohybovať na úrovni 27 percent, väčší počet voličov očakávajú po 17. hodine.

Súvisiace články
27.11.2010 V Jarovniciach je záujem o komunálne voľby pomerne veľký 27.11.2010 Primátor P. Hagyari volil v 39. okrsku na ZŠ
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK