Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

FHE: Blow Job

Kapela s provokatívnym názvom Blow Job so speváčkou Soňou Kostovčíkovou bola jedným z príjemných prekvapení 5. Prešovského študentského Liverpoolu (december 2007). Nemala však dlhé trvanie.

Divákov na spomínanej prehliadke zaujala kapela Blow Job s vtedy 17-ročnou speváčkou Soňou Kostovčíkovou, ktorá rok predtým účinkovala ako sólistka. Soňa bola neskôr v tretej sérii Slovensko hľadá SuperStar, kde sa prebojovala do top 40 a skončila v Zelenej míli. „Vyhodila ma Dara Rolins. Povedala, že mám chyby v speve a že som mladá.“

Anglicky hovoriaci vedia, že blow job znamená orálny sex. Ako si našli tento názov? „Neviem. Dokopy sme sa dali pred jedným koncertom, pred Dňami mesta Prešov minulý rok. A toto bol prvý názov, čo chalanom napadol. Bolo to zvalené na mňa, ale vyšlo to od nich, “ povedala pre Korzár speváčka. Na otázku, či nemá problém s tým názvom, odvetila: „Nie. Lebo väčšina ľudí tomu nerozumie. A ak to preložíme ako fajka, tak si myslia, že je to normálna fajka...“

Kapela Blow Job sa rozbehla, tvorila vlastné piesne, ktorých texty (v slovenčine i v angličtine) napíslala Soňa. Skupina ešte neskoršie chvíľu pôsobila, zahrali si aj na mestských slávnostiach, potom sa po nej zľahla zem.

Z bibliografie: 5. Liverpool: http://www.frenky.sk/clanok/473/5-_presovsky_studentsky_liverpool.html

4. Liverpool: http://www.frenky.sk/clanok/442/4-_presovsky_studentsky_liverpool.html

Blow Job

Blow Job
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK