Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Počas osláv nového roka ošetrili v nemocniciach viacero osôb

Hasiči na území Prešovského kraja absolvovali včera od skorého rána do desať výjazdov.

Zasahovali väčšinou pri dopravných nehodách, ako aj pri požiaroch.

Na odstraňovaní následkov dopravnej nehody pracovali príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Prešove na Rusínskej ulici v dopoludňajších hodinách, kde narazil vodič so zadnou časťou auta do stĺpa verejného osvetlenia, informoval TASR Pavol Klabník z prešovského Krajského riaditeľstva HaZZ.

Hasiči asistovali aj pri nehode vo Svidníku, pri ktorej skončilo motorové vozidlo v priekope. Pri prvej dopravnej kolízii v Prešove sa zranil jeden človek, v druhom prípade k zraneniu osôb nedošlo.

Príslušníci HaZZ včera likvidovali aj požiar v byte na ulici Antona Prídavku v Prešove, kde sa vznietila vianočná ikebana. V bytových priestoroch sa nachádzala v čase zásahu jedna osoba. "Za účelom vyšetrenia sa k mladému mužovi privolala rýchla lekárska pomoc, keďže mohol byť priotrávený dymovými splodinami", podotkol Klabník.

Príslušníci HaZZ hasili oheň aj v Gánovciach v okrese Poprad, kde horel bútľavý strom, i v Hostoviciach v okrese Snina, kde sa vznietilo komínové teleso a v Levoči. Oheň sa tam rozšíril v skladových priestoroch.

Mohlo by Vás zaujímať
Zomrel lekár a mestský poslanec Peter Bandura
Vo veku 68 rokov nás v nedeľu 17. marca 2024 náhle opustil lekár a mestský poslanec Peter Bandura.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK