PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/7906/skunk_anansie_headlinerom_dobreho_festivalu_2011.html

Skunk Anansie headlinerom Dobrého Festivalu 2011

Anglická kultová skupina Skunk Anansie vystúpi začiatkom leta na Dobrom Festivale. Pôjde o prvé vystúpenie formácie združenej okolo charizmatickej líderky Skin na Slovensku.
Skin - Skunk Anansie

Skupina je známa svojím jedinečným zvukom a tvorbou, miešaním psychedelického rocku a heavy metalu a dokonca popu a rocku, ktorý sa spája s nezameniteľným hlasom speváčky Skin. Dva albumy "Paranoid & Sunburnt" a “Stoosh" sú umiestnené v svetovej top 10. Skupina Skunk Anansie prišla na scénu s niečim novým a tým zaujala fanúšikov na celom svete. Piesne ako „Weak“ alebo „Headonism“, sú stále vysielané na všetkých rozhlasových a televíznych staniciach po celom svete. Skupina sa v septembri 2010 prihlásila po niekoľkoročnej odmlke s novým štúdiovým počinom Wonderlustre.

Dobrý Festival sa koná 2. -3. júla 2011. Ďalšími potvrdenými účinkujúcimi sú IMT Smile, Katka Knechtová, Horkýže Slíže, Chiki Liki Tu-A, Heľenine Oči, Alkehol, Komajota a Nocadeň. Počas oboch dní sa na piatich pódiách predstaví viac ako 60 účinkujúcich. Do 1.apríla si návštevníci môžu zakúpiť v sieti Ticketportal dvojdňové vstupenky za výhodnú cenu 9,90 eur.

Redakciu informoval Edo Kopček, PR manažér Dobrého Festivalu

Dobrý festival 2011
www.pis.sk/podujatie/1010/dobry_festival_2011.html

Skunk Anansie na Youtube
www.youtube.com/SkunkAnansieOfficial

 
2.3.2011 | Pridal: Redakcia PIS | Kultúra a voľný čas | čítané: 3866 krát