Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Nájdi Dobrý festival a vyhraj lístky

Dobrý festival a s ním spojené vystúpenie kultovej britskej skupiny SKUNK ANANSIE sa blíži. V Prešove, kde sa tento multižánrový festival bude konať 2. a 3. júla 2011, sa začali objavovať prvé netradičné pútače. Organizátori sa rozhodli zapojiť fanúšikov festivalu do hry.

Stačí nájsť tieto dva pútače umiestnené v uliciach mesta Prešov, odfotiť sa pri nich a nahrať obe fotky na facebookovom profile festivalu. „Východniari sú známi svojou bezhraničnou kreativitou a preto odmeníme tri najvtipnejšie, resp. najoriginálnejšie fotografie“, hovorí organizátor festivalu Miro Tásler. Súťaž potrvá do konca mája. Výhercovia budú zverejnení 1. júna na facebookovom profile podujatia.

Na Dobrom Festivale tento rok vystúpia Skunk Anansie (UK), Alkehol (CZ), IMT Smile, Horkýže Slíže, Gladiator, Katka Knechtová, Chikilikitua, Heľenine oči, Komajota, Nocadeň a ďalší.

Dobrý Festival má aj tohto roku pripravenú ozajstnú lahôdku pre všetkých milovníkov „zlomených“ beatov a elektronickej hudby. Na drum and bassovom pódiu si budete môcť vychutnať hneď dve hviezdy z Anglicka a zároveň popredných predstaviteľov zrejme najznámejšieho a najuznávanejšieho dnb vydavateľstva na svete – HOSPITAL RECORDS. Naše pozvanie prijal samotný šéf a zakladateľ tohto vydavateľstva Tony Colman známejší pod menom LONDON ELEKTRICITY. Jeho vystúpenie plné melodického a optimistického dnb, okorenené jeho šoumenskými schopnosťami vo vás určite zanechá pozitívnu náladu. Jeho kolega Jonathan Stanley aka CYANTIFIC sa zasa predstaví so svojou svetoznámou show z troch gramofónov! S mikrofónom v ruke ho bude pritom doprevádzať jeho dvorný “vokalista” MC WREC, právom označovaný za jedného z najlepších MC v Anglicku. Jedinečný zážitok z tejto kombinácie je tak zaručený. Túto silnú trojku podporí aj hosť od našich západných susedov, najlepší český dnb producent podľa CZECH DNB AWARDS 2011, turntablista a DJ v jednej osobe - PHILIP TBC. Line up na záver doplnia aj domáci zástupca Prosac crew DJ DUALL a DJ ORIGHAMI (Dnb.sk). V tanečnom stane vystúpia houseoví Back2Love DJ´s Blazey, Gurry, Paul Diamond a Tome-E.

Počas oboch dní sa na piatich pódiách predstaví viac ako 60 účinkujúcich. Novinkou v dramaturgii festivalu je filmový stan v spolupráci s VŠMU v Bratislave. Chýbať nebudú ukážky bojových umení, divadlá a rôzne workshopy. Lístky sú v predpredaji v sieti Ticketportal.

Foto galéria z minulého ročníka dobrého festivalu: www.pis.sk/clanok/6632/galeria-dobry_festival_2010.html

redakciu informoval Edo Kopček PR manažér festivalu
foto: archív

Súvisiace články
1.7.2011 Prípravy na Dobrý Festival finišujú 30.6.2011 Kamión Skunk Anansie potrebuje špeciálne povolenia pre príchod na Slovensko 29.6.2011 Miro Tásler o Dobrom festivale 25.6.2011 Skunk Anansie môžete stretnúť v centre Prešova 24.6.2011 Bojové umenia na Dobrom Festivale 23.6.2011 Dobrý Festival: MC Wrec nepríde, zato Elsa Esmeralda a Messy MC áno. 22.6.2011 Dobrý Festival ukáže silu prešovskej hudobnej scény 20.6.2011 Jednodňové vstupenky na Dobrý festival v predaji 15.6.2011 Skunk Anansie chcú ochutnať slovenské pivo! 14.6.2011 Novinka Dobrého Festivalu – filmový stan Dobré Filmy 8.6.2011 Svetová d´n´b špička z Hospital Records na Dobrom Festivale 24.5.2011 Horská Chata aj na Dobrom Festivale 20.5.2011 London Elektricity na Dobrom Festivale 2011 2.3.2011 Skunk Anansie headlinerom Dobrého Festivalu 2011
Mohlo by Vás zaujímať
Knižnica na (ne)roztrhanie: Audioknihy pre každého
PREŠOV – Krajská knižnica P. O. Hviezdoslava v Prešove naplánovala pre verejnosť v marci mimoriadne rozmanitý program. Čitatelia aj nečitatelia si budú môcť vybrať z kolekcie besied, workshopov, v ponuke bude i originálna výstava a vyhlásenie regionálnej súťaže. Do knižničných služieb pribudne aj plánovaná novinka – audioknihy.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK