Štvrtok, 25. apríl 2024
Meniny má Marek | zajtra Jaroslava

Horská Chata aj na Dobrom Festivale

Martinská skupina Horská Chata úspešne predstavila na jarnom turné nový album 4, ktorý v Bratislave pokrstil Maťo Ďurinda z Tublatanky. S prichádzajúcim letom sa hudobníci okolo lídra Martina Vantúcha predstavia na dvadsiatich open air podujatiach.

Horská Chata

Spoločnosť im budú robiť hudobné skupiny svetového formátu. Okrem výdatného koncertovania pripravuje skupina na leto premiéru nového videoklipu k pesničke Niekedy.

Fanúšikovia štvorice hudobníkov z Martina sa na Horskú Chatu môžu v lete tešiť na monster akciách v Čechách aj na Slovensku. Najväčší úspech zaznamenala skupina u organizátorov jedného z najväčších metalových festivalov v strednej a východnej Európe Masters of Rock, ktorý sa každoročne koná vo Vizoviciach. Skupinu si organizátori vybrali z niekoľkých stovák prihlásených hudobných skupín. Headlinermi festivalu sú Twisted Sister, Hammerfall, Amorphis, Guano Apes, U. D. O. , Heloween a ďalší. V Čechách sa skupina predstaví aj na podujatí Basinfirefest popri hviezdach ako Paradise Lost a Freedom Call. S Guano Apes sa Horská Chata vystrieda okrem spomínaného Masters Of Rock aj na festivale v Snine Rock Pod Kameňom. Začiatkom júla sa táto štvorica slovenských hudobníkov predstaví na prešovskom Dobrom Festivale, kde okrem iného vystúpia kultoví Skunk Anansie a špička domácej hudobnej scény.

Letné festivaly majú svoje čaro a hrať na nich spoločne s hviezdami typu Guano Apes je pre nás motiváciou a satisfakciou za všetko úsilie, ktoré do Horskej Chaty vkladáme. Veľká vďaka patrí predovšetkým našim fanúšikom, bez ktorých by to všetko nemalo zmysel“, hodnotí spevák Martin Vantúch. Spoločne skupinu takto uvidí počas leta približne 100 000 hudobných fanúšikov. Kompletný rozpis koncertov nájdete na www.horskachata.com

Redakciu informoval Edo Kopček, PR manažér

Foto: LSZ Photography

Súvisiace články
1.7.2011 Prípravy na Dobrý Festival finišujú 30.6.2011 Kamión Skunk Anansie potrebuje špeciálne povolenia pre príchod na Slovensko 29.6.2011 Miro Tásler o Dobrom festivale 25.6.2011 Skunk Anansie môžete stretnúť v centre Prešova 24.6.2011 Bojové umenia na Dobrom Festivale 23.6.2011 Dobrý Festival: MC Wrec nepríde, zato Elsa Esmeralda a Messy MC áno. 22.6.2011 Dobrý Festival ukáže silu prešovskej hudobnej scény 20.6.2011 Jednodňové vstupenky na Dobrý festival v predaji 15.6.2011 Skunk Anansie chcú ochutnať slovenské pivo! 14.6.2011 Novinka Dobrého Festivalu – filmový stan Dobré Filmy 8.6.2011 Svetová d´n´b špička z Hospital Records na Dobrom Festivale 20.5.2011 London Elektricity na Dobrom Festivale 2011 9.5.2011 Nájdi Dobrý festival a vyhraj lístky 2.3.2011 Skunk Anansie headlinerom Dobrého Festivalu 2011
Mohlo by Vás zaujímať
Sándor Petöfi má bustu na Hlavnej ulici v Prešove
Vedenie mesta Prešov v spolupráci s Generálnym konzulátom Maďarska v Košiciach slávnostne odhalilo bustu venovanú významnej osobnosti uhorských dejín, básnikovi Sándorovi Petöfimu.
Prešov ako centrum divadelného umenia už po 58. raz
Obľúbená súťaž umeleckej tvorivosti vysokoškolákov Slovenska, známa ako Akademický Prešov, sa uskutoční od 22. do 25. apríla 2024. Pred prešovským publikom vystúpia nielen profesionálne divadelné súbory zo Slovenska, ale aj z Čiech, Poľska a Maďarska. So širokým spektrom inscenačných poetík sa predstaví v symbolickom počte sedem študentských a sedem profesionálnych divadelných zoskupení.
ZÍSKAJ SUPER HRACIU KARTIČKU A VYHRAJ VYMAKANÉ CENY!
Nepremeškaj skvelú akciu v kinách CINEMAX! Nakúp na bufete občerstvenie za minimálne 5€ a hraj o skvelé ceny.
Inzercia
Reality: Dám do prenájmu
Reality: Dám do prenájmu
Kancelárske priestory

Prenajmeme kancelárske priestory na Plzenskej ulici č. 2 v Prešove. Výhodný nájom a internet v cene.

0905324336 | | cena: dohodou
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK