Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

Nová súťaž na internete

Žrebovanie úvodnej súťaže o vecné ceny majú za sebou partnerské stránky Prešovského informačného servera - www.frenky.sk a www.stenly.sk, na ktorých sa zároveň rozbehli nové súťaže. Kto teda vyhral v prvom kole?

V prešovskom Time Pube vyžreboval výhercov líder skupiny Chiki Liki Tu-a Martin Višňovský. Žrebovanie bolo paradoxné a potvrdilo, že niet nad transparentnosť. Skutočne bola náhoda, že Višňo vyžreboval z Frenkyho stránky výhercu, ktorému sa spomedzi viac než stovky článkov na www.frenky.sk pozdával najviac rozhovor práve s Chiki Liki Tu-a. Aj Stenlyho tajný tip na výherkyňu vyšiel...

Za stránku www.frenky.sk teda poputuje CD C. O. M. A. - Tak sa mám do Lučenca, vyžrebovaný príspevok znel takto:

„12. 02. 2002
sutaz: najviac "paci sa mi paci" pisanicko s Chiki Liki Tu-a, lenze to je jednoduche preco, lebo sa mi oni pacia:)))a asi aj preto lebo aj im sa asi v Lc paci:)) a najmenej clanok o Apocalyptice, lebo neviem ci by sa im v Lc pacilo:)) ps.: hm..hm stranka tot je pekna:-)
ja (cototoje@hotmail.com).“

Za stránku www.stenly.sk dostane vybranú fotografiu výherkyňa Martina, ktorá do Knihy návštev napísala toto:

„08. 02. 2002
Zdravim, najviac sa mi paci fotka ganja 4 a najmenej asi nejaka z tych missiek, lebo to robia asi tie baby.
Martina (hoffmanova@stonline.sk)“

Súťaže na partnerských stránkach PIS.sk pokračujú.
Frenky ponúkol na tento mesiac MC skupiny In Public ill (viď rozhovor na frenky.sk), Stenly znovu fotografiu zo stránky stenly.sk, zväčšenú a založenú v euroclipe, podľa vlastného výberu.

Podmienkou je napísať do knihy návštev na Stenlyho alebo Frenkyho stránke hocijaký vtip. Uzávierka súťaže je 5. apríla.

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK