PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/clanok/8480/svetova_dnb_spicka_z_hospital_records_na_dobrom_festivale.html

Svetová d´n´b špička z Hospital Records na Dobrom Festivale

Dobrý Festival má aj tohto roku pripravenú ozajstnú lahôdku pre všetkých milovníkov zlomených beatov a elektronickej hudby.
London Elektricity (Tony Colman)
London Elektricity (Tony Colman)

Na drum&bassovom pódiu sa predstavia hneď dve hviezdy z Anglicka a zároveň poprední predstavitelia zrejme najznámejšieho a najuznávanejšieho dnb vydavateľstva na svete - HOSPITAL RECORDS.
Pozvanie organizátorov prijal samotný šéf a zakladateľ tohto vydavateľstva Tony Colman známejší pod menom LONDON ELEKTRICITY, ktorého vystúpenie sľubuje dávku melodického a optimistického drum&bassu, okoreneného jeho šoumenskými schopnosťami. Jeho kolega Jonathan Stanley aka CYANTIFIC sa zasa predstaví s novinkami nabitým setom z troch gramofónov. S mikrofónom v ruke ho bude doprevádzať jeho dvorný vokalista MC WREC, právom označovaný za jedného z najlepších MC´s v Anglicku. Jedinečný zážitok z tejto kombinácie je tak zaručený. Silnú trojku z kolísky drum&bassu podporí aj hosť od našich západných susedov, najlepší český d´n´b producent podľa CZECH DNB AWARDS 2011, turntablista a DJ v jednej osobe - PHILIP TBC. Line up na záver doplnia aj domáci zástupca Prosac crew DJ DUALL a DJ ORIGHAMI (Dnb.sk).

Na Dobrom Festivale tento rok okrem London Elektricity a Cyantifica vystúpi aj kultová britská kapelaSkunk Anansie, ďalej česká stálica Alkehol a obľúbené domáce kapely a interpreti ako IMT Smile, Horkýže Slíže, Gladiator, Katarína Knechtová, Chiki Liki Tu-a, Heľenine oči, Komajota, Nocadeň a ďalší. Lístky sú v predpredaji za 19 eur v sieti Ticketportal. Viac info na www.dobryfestival.sk.

www.pis.sk/podujatie/1010/dobry_festival_2011.html

Redakciu informoval Edo Kopček, PR manažér Dobrého Festivalu

Foto: archív

 
8.6.2011 | Pridal: Redakcia PIS | Kultúra a voľný čas | čítané: 3222 krát