Streda, 08. máj 2024
Meniny má Ingrida | zajtra Roland

Ďalšia súťaž na internete

Partnerské internetové stránky Prešovského informačného servera - www.frenky.sk a www.stenly.sk majú za sebou druhé kolo súťaží o vecné ceny a zároveň sa na nich rozbieha ďalšia súťaž.

Podmienkou práve ukončenej súťaže bolo napísať do knihy návštev na Stenlyho alebo Frenkyho stránke hocijaký vtip. Cenu dostal najlepší z nich (vtipy na Frenkyho stránke hodnotil Stenly a naopak).

Cenou na www.frenky.sk bola tento mesiac kazeta skupiny In Public ill (viď rozhovor na frenky.sk). Stenly znovu ponúkol fotografiu zo stránky www.stenly.sk, zväčšenú a založenú v euroclipe, podľa vlastného výberu.

Víťazi sú známi.

Respektíve víťaz, pretože obe ceny získal J. V. Jeremy (jaricek@hotmail.com).
Pri stránke stenly.sk to bolo jednoduché. Bol jediný súťažiaci, ktorý sa odvážil napísať svoj vtip do KNIHY NÁVŠTEV.

Znel takto:

Stránka frenky.sk mala viac humoruchtivých účastníkov, no majster Bačenko (Stenly je majstrom odborného výcviku na SOU služieb - www.sousl.sk) rozhodol, že najviac mu reže „vlastivedný“ vtip, zhodou okolnosti tiež od J. V. Jeremyho.

Tu je:

Milenci v noci po milovaní. Ona: "Máš ma rád?" On: "Áno, mám." Ona: "Urobíš niečo pre mňa?" On: "Všetko na svete." Ona: "Nevyvolávaj ma zajtra z vlastivedy."

Malá Marienka príde do kuchyne a pri chladničke vidí stáť holého chlapa!
„Vy ste náš nový Babysitter?“
„Nie, ja som váš nový mother-fucker.“

Napriek nízkej účasti súťažiacich sa šéfovia stránok www.stenly.sk a www.frenky.sk rozhodli pokračovať v súťažiach aj naďalej. Jedným z dôvodom je, že navštevovanosť týchto stránok stúpla a počas súťaži sa udržala na úrovni vyššej o jednu tretinu prístupov, než v nesúťažnom čase.

Tentoraz však nepôjde o vtipy. Na www.frenky.sk bude úlohou súťažiacich napísať do KNIHY NÁVŠTEV, ktorý článok sa im páči najviac, ktorý najmenej a prečo. Rovnaká úloha je aj pri www.stenly.sk, ibaže sa nebudú posudzovať články, ale fotosérie.

Ceny? Ostávajú prakticky nezmenené. Na víťaza čaká ďalšia kazeta od In Public ill od Frenky.sk a zväčšená fotografia podľa vlastného výberu založená v elegantnom euroclipovom obale od Stenly.sk.

Uzávierka súťaží je 5. mája.

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK