Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Internet pre podnikateľov

Stretli ste sa pri vašej podnikateľskej činnosti s fenoménom internetu? Hľadáte pomocou neho informácie? Chceli by ste sa v jeho sieti prezentovať, resp. uvažujete o elektronickom obchode? Prešovská informačná spoločnosť, prevádzkovateľ Mestského informačného centra a správca oficiálnej stránky mesta Prešov (www.pis.sk), organizuje školenie, v ktorom dostanete všetky informácie potrebné na to, aby ste využili možnosti najefektívnejšieho média vo váš prospech...

Stručný obsah školenia:

a) vyhľadávanie na internete: zákony, partnerstvá, ponuky a granty,
b) ako má vyzerať a čo má obsahovať firemná www prezentácia,
c) elektronický obchod - áno či nie?

Ďalšie témy závisia na Vás, Vaše otázky povedú smer vzdelávania. V rámci školenia môžete voľne využiť "surfovanie" - hlavným znakom internetu je jeho sloboda.

Školenie je realizované v spolupráci s Krajskou radou Združenia podnikateľov Slovenska a poskytovateľom pripojenia na internet - spoločnosťou Vádium. Termínom je sobota 20. apríla 2002 o 9:00, prihlásiť sa môžete na tel. čísle 0905 904 558, e-mailom na adrese mihal@pis.sk, alebo osobne v Mestskom informačnom centre na Hlavnej 67 (pri hoteli Senátor)...

Tešíme sa na Vás,

kolektív Prešovskej informačnej spoločnosti

Mohlo by Vás zaujímať
V PREŠOVE OTVORILI VÝSTAVU MAPUJÚCU VOJNU NA UKRAJINE. JEJ SÚČASŤOU JE AJ ZBIERKA HUMANITÁRNEJ POMOCI
Prešov 18.marca 2024 – Prešov sa pridal k európskym mestám, ktoré hostia výstavu mapujúcu emotívny príbeh vojnových udalostí na Ukrajine. Jej hlavným exponátom je sanitka zničená ruskými vojskami pri Charkove v septembri 2022. Súčasťou výstavy je taktiež séria fotografií zachytávajúcich dobrovoľnícke aktivity občianskeho združenia Podaj ďalej Prešov, ktoré do dnešného dňa dopravilo na Ukrajinu viac ako 220 ton humanitárnej pomoci.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK