Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav

Rozhovor: Ján Čerkala, technický riaditeľ Pivovaru Šariš

Pivovar Šariš je najväčší slovenský pivovar. Jeho technický riaditeľ Ján Čerkala tu pracuje už 30 rokov. Pivo Šariš je jednoducho súčasťou jeho života.

Môžeme ho porovnávať s českými pivami a ktorýmkoľvek iným dobrým pivom. Šariš má 45 - ročnú tradíciu a stále tú istú receptúru vernú tomuto regiónu, pretože stále vzniká prírodnou cestou, len zo sladu, chmeľu a vody, bez chemických prídavkov. Technický riaditeľ hovorí, že Pivovar Šariš je zdravá firma s potenciálom ďalšieho rastu. Splynutie s nadnárodným koncernom SABMiller a Pivovarmi Topvar je dobré rozhodnutie, ktoré znamená prínos vedomostí a finančné zázemie. Oceňujeme, že Šariš sa ponukou piva prispôsobuje trhu, ale ponúka kvalitu. Máme radi pivo Šariš. Varia ho rovnako kvalitní východniari, ako tí, ktorí ho pijú.

Video archív nájdete na tv.pis.sk

Súvisiace články
4.9.2011 Foto: Deň otvorených dverí v pivovare Šariš 2011 24.8.2011 Rozhovor: Martin Sepeši, tvorca VJ Battle 5.4.2011 Rozhovor: Katarína Knechtová 13.3.2011 Rozhovor: Andreas a Hadík zo skupiny Talkshow 5.9.2010 Deň piva Šariš 5.9.2009 Deň značky Šariš
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK