Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Májové súťaže na internete

Máj je nielen "lásky čas", ale aj časom nových súťaží na partnerských stránkach Prešovského informačného servera - www.frenky.sk a www.stenly.sk. Znovu môžete takmer bezpracne získať buď cédečko albo fotografiu podľa vlastného výberu.

Pri aprílovej súťaži bolo úlohou návštevníkov stránok www.frenky.sk a www.stenly.sk napísať do príslušnej Knihy návštev, ktorý článok, respektíve fotosériu považujete za najlepší, ktorý za najhorší a prečo.

Výsledky sú už známe. MC skupiny In Public ill získava SALVIA (nojmanka@centrum.cz). Tá do Knihy návštev stránky www.frenky.sk napísala deň pred uzávierkou, teda 4. Mája 2002, toto:

"Mne sa najviac páči Reklama, ale páči sa mi aj recenzia Extempore, alebo Frenky vs. Mňága a Žďorp. O tom, čo sa mi tu nepáči neviem."

No, pravdou je, že sekcia Reklama na www.frenky.sk je zatiaľ prázdna, časom sa však určite naplní. Bez výhry teda obišli napr. dve návštevníčky, ktoré sa sporili o tom, či je recenzia na album Britney Spearsovej "najhorší" alebo "naprosto skvělý" článok.

A ako to vyzeralo na stránke reportážnych fotografií www.stenly.sk?
"Najlepšie sú bociany, lebo majú úroveň a sú zlaté - a úplne o ničom Miss SR Universe 2002 - Eva Džodlová. Vážne tu chýba príroda." Toto napísala Terezka (terezka@terezka.sk), ktorá uspela aj v konečnom výbere. Vyhráva zväčšenú fotografiu podľa vlastného výberu založenú v euroklipovom obale.

Neuspel taký Joe (e-mail kvôli oplzlému slovu radšej ani neuvedieme), ktorého fotografie na Stenlyho stránke príliš nebrali, páčilo sa mu akurát foto Striptíz-6 z fotosérie Lesbická show.

Aké sú nové súťaže na stránkach www.frenky.sk a www.stenly.sk?

Na www.stenly.sk sa bude znovu bojovať o fotografiu podľa vlastného výberu v euroklipe. Stačí do Knihy návštev napísať, aká fotoséria (oblasť) na stránke najviac chýba. Niečo už naznačili návštevníci stránky minulý mesiac, keď písali, že im chýba príroda. Tá by tam mala čoskoro pribudnúť.

Aj na stránke www.frenky.sk treba na zapojenie sa do novej súťaže napísať do Knihy návštev, čo (aký článok a o čom) na stránke najviac chýba. Výhrou na www.frenky.sk je tentoraz kompilačné CD Rockin´ Beats (15 vecí, vyše hodina hudby od interpretov ako Moby, Saint Etienne, Maxim + Skin, Erasure, Cocteau Twins, Luke Slater, De La Soul, Muki, Stg. Rock, Buffalo Tom...).

Uzávierka oboch súťaží je 5. júna.

Mohlo by Vás zaujímať
V PREŠOVE OTVORILI VÝSTAVU MAPUJÚCU VOJNU NA UKRAJINE. JEJ SÚČASŤOU JE AJ ZBIERKA HUMANITÁRNEJ POMOCI
Prešov 18.marca 2024 – Prešov sa pridal k európskym mestám, ktoré hostia výstavu mapujúcu emotívny príbeh vojnových udalostí na Ukrajine. Jej hlavným exponátom je sanitka zničená ruskými vojskami pri Charkove v septembri 2022. Súčasťou výstavy je taktiež séria fotografií zachytávajúcich dobrovoľnícke aktivity občianskeho združenia Podaj ďalej Prešov, ktoré do dnešného dňa dopravilo na Ukrajinu viac ako 220 ton humanitárnej pomoci.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK