Nedeľa, 19. máj 2024
Meniny má Gertrúda | zajtra Bernard

Temexu stačí na obhajobu získať jeden bod

Pohár primátora v malom futbale môže už v nasledujúcom kole spoznať staronového majstra. Aj keď existuje teoretická možnosť, že novopečeným majstrom sa stane nováčik Elmont Flox, prakticky to vyzerá tak, že MFC Tatra Temex obháji ako druhý celok v dvadsaťštyriročnej histórii súťaže prvé miesto a získa tak opätovne titul majstra. Chýba mu k tomu už iba krôčik, ktorý má podobu jediného bodu z nasledujúcich dvoch kôl.

Špekulácie o tom, že predposledné mužstvo tabuľky AC Šváby môže veľkého favorita zaskočiť, sa ukázali ako neopodstatnené, pretože Temex zahral veľmi dobre a deklasoval súpera v pomere 11:2. Navlas rovnaký výsledok sa podarilo uhrať aj druhej Heste, tá však mala za súpera mužstvo z iného súdka. Prostejovská bola lanskému vicemajstrovi ako tak vyrovnaným súperom iba do stavu 4:1 v jej neprospech. Potom stratila nad priebehom stretnutia kontrolu a stala sa vďačnou korisťou Hesty, ktorá zvíťazila nečakane ľahko 11:2. Jej najväčší prenasledovateľ Elmont Flox mal za súpera poslednú Safi. Takmer prekvapenie sa odohralo v prvej časti hry, ktorú kandidát na najvyššie priečky vyhral iba 5:4. V druhej časti hry ale nenechal nič na náhodu a súperovi po drvivom tlaku nadelil pekný prídel. Takmer isto vypadávajúca Safi si vypila kalich horkosti až do dna a podľahla favorizovanému súperovi až ž príliš vysoko 18:5. Atak Dubník spoločne s Patexom hrali už iba o česť a nebol to bohvieaký futbal. Atak Dubník získal pomerne rýchlo dvojgólový náskok, predovšetkým vďaka naivnej hre súpera. Ten sa však nečakane vzchopil a dokázal zrovnať skóre, aby vzápätí kopil tie isté chyby, ktoré Atak Dubník nemilosrdne trestal. Polčasový rezultát však neveštil jednoznačný priebeh, pretože papierový favorit viedol iba 4:3. V druhej časti hry dokázal uniknúť súperovi na viacgólový náskok a stretnutie ktoré charakterizovali predovšetkým defenzívne kiksy, dokázal Atak Dubník vyhrať 11:6. Markob v stretnutí s Chaosom Gemorom nepodal výkon, s ktorým by sa mohol chváliť. Veľmi úzky káder a zranenia otupili ambície niekdajšieho popredného celku Pohára primátora. Chaos Gemor team ktorý už nenadviaže na svoj minuloročný superúspech, keď skončil tretí a bojuje „iba“ o stred tabuľky si svojho súpera vychutnal a zvíťazil jednoznačne 9:1. Upozorňujeme všetkých záujemcov o štart v novom ročníku uličnej ligy, aby do 14.7.2002 nahlásili svoju účasť Jozefovi Muránskemu (tel. 0905 330621) alebo Ľubošovi Bačovi (tel. 7701992).
Program nasledujúceho kola:
Nedeľa, 8.h: Prostejovská - Chaos Gemor team (G), AC Šváby - Hesta (P), Markob - Atak Dubník (M). 9.45 h: Elmont Flox - Patex (G), Safi - MFC Tatra Temex (P), Sídlisko II - FC Ambra (M).

Tabuľka po 16. Kole:
<table width="100%" border="1" cellspacing="5" cellpadding="5" bordercolor="#C0C0C0">
<tr> <td align="right">1.</font></td> <td>Tatra Temex</font></td> <td align="right">16</font></td> <td align="right">13</font></td> <td align="right">1</font></td> <td align="right">2</font></td> <td>124:50</font></td> <td align="right">27</font></td></tr><tr> <td align="right">2.</font></td> <td>Hesta</font></td> <td align="right">16</font></td> <td align="right">11</font></td> <td align="right">1</font></td> <td align="right">4</font></td> <td>119:77</font></td> <td align="right">23</font></td></tr><tr> <td align="right">3.</font></td> <td>Elmont Flox</font></td> <td align="right">16</font></td> <td align="right">10</font></td> <td align="right">3</font></td> <td align="right">3</font></td> <td>118:71</font></td> <td align="right">23</font></td></tr><tr> <td align="right">4.</font></td> <td>Prostejovská</font></td> <td align="right">16</font></td> <td align="right">8</font></td> <td align="right">2</font></td> <td align="right">6</font></td> <td>88:76</font></td> <td align="right">18</font></td></tr><tr> <td align="right">5.</font></td> <td>Atak Dubník</font></td> <td align="right">16</font></td> <td align="right">8</font></td> <td align="right">1</font></td> <td align="right">7</font></td> <td>79:93</font></td> <td align="right">17</font></td></tr><tr> <td align="right">6.</font></td> <td>Chaos Gemor</font></td> <td align="right">16</font></td> <td align="right">8</font></td> <td align="right">0</font></td> <td align="right">8</font></td> <td>106:104</font></td> <td align="right">16</font></td></tr><tr> <td align="right">7.</font></td> <td>Markob</font></td> <td align="right">16</font></td> <td align="right">4</font></td> <td align="right">2</font></td> <td align="right">10</font></td> <td>50:86</font></td> <td align="right">10</font></td></tr><tr> <td align="right">8.</font></td> <td>Patex </font></td> <td align="right">16</font></td> <td align="right">4</font></td> <td align="right">2</font></td> <td align="right">10</font></td> <td>76:127</font></td> <td align="right">10</font></td></tr><tr> <td align="right">9.</font></td> <td>AC Šváby</font></td> <td align="right">16</font></td> <td align="right">4</font></td> <td align="right">1</font></td> <td align="right">11</font></td> <td>78:115</font></td> <td align="right"> 9</font></td></tr><tr> <td align="right">10.</font></td> <td>Safi</font></td> <td align="right">16</font></td> <td align="right">3</font></td> <td align="right">1</font></td> <td align="right">12</font></td> <td>57:110</font></td> <td align="right"> 7</font></td></tr></table>

Mohlo by Vás zaujímať
3b HbL VÝCHOD: Pred posledným kolom základnej časti a Play OFF, už len zopár otáznikov.
Do Play OFF regionálnej 3b Hokejbalovej ligy VÝCHOD zostáva mužom odohrať posledné, dohrávané ligové kolo a začne sa boj o poháre najcennejšie. A ako si počínali Vaše družstvá, si pozrite v nasledujúcich riadkoch.
Obnovené značenie na cyklotrasách v Prešovskom kraji
V novej sezóne čaká cyklistov 400 km obnoveného značenia a počas roka pribudne ďalších 320 km PREŠOV, 25. apríl 2024 – Na cyklistov v Prešovskom kraji čaká v novej sezóne 400 km obnoveného značenia. Počas roka 2024 prejde obnovou ďalších vyše 300 kilometrov. Obnovu značenia cyklotrás zabezpečila Krajská organizácia cestovného ruchu Severovýchod Slovenska.
Prešovskí volejbalisti definitívne na nepopulárnom 4. mieste
V sobotu pokračovala tretím zápasom séria o bronzové medaily Niké Extraligy mužov medzi volejbalistami VK MIRAD UNIPO Prešov a TJ Spartak Myjava. Napriek veľkej bojovnosti sa domácim hráčom nepodarilo sériu zdramatizovať a po prehre 2:3 (20:25, 25:23, 25:14, 22:25, 12:15) si Kopaničiari z metropoly Šariša odviezli cenné kovy. Vo finále hranom na 4 výhry sa hráčom Bratislavy podarilo vyrovnať sériu o majstrovský titul proti Komárnu na 2:2.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK