Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

Temexu stačí na obhajobu získať jeden bod

Pohár primátora v malom futbale môže už v nasledujúcom kole spoznať staronového majstra. Aj keď existuje teoretická možnosť, že novopečeným majstrom sa stane nováčik Elmont Flox, prakticky to vyzerá tak, že MFC Tatra Temex obháji ako druhý celok v dvadsaťštyriročnej histórii súťaže prvé miesto a získa tak opätovne titul majstra. Chýba mu k tomu už iba krôčik, ktorý má podobu jediného bodu z nasledujúcich dvoch kôl.

Špekulácie o tom, že predposledné mužstvo tabuľky AC Šváby môže veľkého favorita zaskočiť, sa ukázali ako neopodstatnené, pretože Temex zahral veľmi dobre a deklasoval súpera v pomere 11:2. Navlas rovnaký výsledok sa podarilo uhrať aj druhej Heste, tá však mala za súpera mužstvo z iného súdka. Prostejovská bola lanskému vicemajstrovi ako tak vyrovnaným súperom iba do stavu 4:1 v jej neprospech. Potom stratila nad priebehom stretnutia kontrolu a stala sa vďačnou korisťou Hesty, ktorá zvíťazila nečakane ľahko 11:2. Jej najväčší prenasledovateľ Elmont Flox mal za súpera poslednú Safi. Takmer prekvapenie sa odohralo v prvej časti hry, ktorú kandidát na najvyššie priečky vyhral iba 5:4. V druhej časti hry ale nenechal nič na náhodu a súperovi po drvivom tlaku nadelil pekný prídel. Takmer isto vypadávajúca Safi si vypila kalich horkosti až do dna a podľahla favorizovanému súperovi až ž príliš vysoko 18:5. Atak Dubník spoločne s Patexom hrali už iba o česť a nebol to bohvieaký futbal. Atak Dubník získal pomerne rýchlo dvojgólový náskok, predovšetkým vďaka naivnej hre súpera. Ten sa však nečakane vzchopil a dokázal zrovnať skóre, aby vzápätí kopil tie isté chyby, ktoré Atak Dubník nemilosrdne trestal. Polčasový rezultát však neveštil jednoznačný priebeh, pretože papierový favorit viedol iba 4:3. V druhej časti hry dokázal uniknúť súperovi na viacgólový náskok a stretnutie ktoré charakterizovali predovšetkým defenzívne kiksy, dokázal Atak Dubník vyhrať 11:6. Markob v stretnutí s Chaosom Gemorom nepodal výkon, s ktorým by sa mohol chváliť. Veľmi úzky káder a zranenia otupili ambície niekdajšieho popredného celku Pohára primátora. Chaos Gemor team ktorý už nenadviaže na svoj minuloročný superúspech, keď skončil tretí a bojuje „iba“ o stred tabuľky si svojho súpera vychutnal a zvíťazil jednoznačne 9:1. Upozorňujeme všetkých záujemcov o štart v novom ročníku uličnej ligy, aby do 14.7.2002 nahlásili svoju účasť Jozefovi Muránskemu (tel. 0905 330621) alebo Ľubošovi Bačovi (tel. 7701992).
Program nasledujúceho kola:
Nedeľa, 8.h: Prostejovská - Chaos Gemor team (G), AC Šváby - Hesta (P), Markob - Atak Dubník (M). 9.45 h: Elmont Flox - Patex (G), Safi - MFC Tatra Temex (P), Sídlisko II - FC Ambra (M).

Tabuľka po 16. Kole:
<table width="100%" border="1" cellspacing="5" cellpadding="5" bordercolor="#C0C0C0">
<tr> <td align="right">1.</font></td> <td>Tatra Temex</font></td> <td align="right">16</font></td> <td align="right">13</font></td> <td align="right">1</font></td> <td align="right">2</font></td> <td>124:50</font></td> <td align="right">27</font></td></tr><tr> <td align="right">2.</font></td> <td>Hesta</font></td> <td align="right">16</font></td> <td align="right">11</font></td> <td align="right">1</font></td> <td align="right">4</font></td> <td>119:77</font></td> <td align="right">23</font></td></tr><tr> <td align="right">3.</font></td> <td>Elmont Flox</font></td> <td align="right">16</font></td> <td align="right">10</font></td> <td align="right">3</font></td> <td align="right">3</font></td> <td>118:71</font></td> <td align="right">23</font></td></tr><tr> <td align="right">4.</font></td> <td>Prostejovská</font></td> <td align="right">16</font></td> <td align="right">8</font></td> <td align="right">2</font></td> <td align="right">6</font></td> <td>88:76</font></td> <td align="right">18</font></td></tr><tr> <td align="right">5.</font></td> <td>Atak Dubník</font></td> <td align="right">16</font></td> <td align="right">8</font></td> <td align="right">1</font></td> <td align="right">7</font></td> <td>79:93</font></td> <td align="right">17</font></td></tr><tr> <td align="right">6.</font></td> <td>Chaos Gemor</font></td> <td align="right">16</font></td> <td align="right">8</font></td> <td align="right">0</font></td> <td align="right">8</font></td> <td>106:104</font></td> <td align="right">16</font></td></tr><tr> <td align="right">7.</font></td> <td>Markob</font></td> <td align="right">16</font></td> <td align="right">4</font></td> <td align="right">2</font></td> <td align="right">10</font></td> <td>50:86</font></td> <td align="right">10</font></td></tr><tr> <td align="right">8.</font></td> <td>Patex </font></td> <td align="right">16</font></td> <td align="right">4</font></td> <td align="right">2</font></td> <td align="right">10</font></td> <td>76:127</font></td> <td align="right">10</font></td></tr><tr> <td align="right">9.</font></td> <td>AC Šváby</font></td> <td align="right">16</font></td> <td align="right">4</font></td> <td align="right">1</font></td> <td align="right">11</font></td> <td>78:115</font></td> <td align="right"> 9</font></td></tr><tr> <td align="right">10.</font></td> <td>Safi</font></td> <td align="right">16</font></td> <td align="right">3</font></td> <td align="right">1</font></td> <td align="right">12</font></td> <td>57:110</font></td> <td align="right"> 7</font></td></tr></table>

Mohlo by Vás zaujímať
Prešovskí volejbalisti vyrovnali semifinálovú sériu
V sobotu pokračovala Niké Extraliga mužov druhými semifinálovými zápasmi play-off. Volejbalisti VK MIRAD UNIPO Prešov hostili družstvo Komárna. Zverenci trénera Erika Digaňu vyhrali v 5-setovej dráme 3:2 (25:16, 25:19, 18:25, 20:25, 15:11). V sérii na 3 výhry je stav vyrovnaný 1:1. V druhej dvojičke o miestenku do finále Bratislava vyrovnala sériu s Myjavou na 1:1.
Prešovským volejbalistom po dvoch rokoch ušlo finále, zahrajú si o bronz
Vo štvrtok pokračovala Niké Extraliga mužov štvrtými semifinálovými zápasmi play-off. Volejbalisti VK MIRAD UNIPO Prešov opäť hostili družstvo Komárna. Zverenci trénera Erika Digaňu dokázali reagovať na 2-setové manko, ale napriek vyrovnaniu padli v tajbrejku po setoch (21:25, 23:25, 25:22, 25:23, 12:15). Museli sa skloniť pre súperom, ktorý ich po výhre 3:1 na zápasy poslal do série o bronzové medaily. V druhej dvojičke o miestenku do finále Bratislava vyrovnala sériu s Myjavou na 2:2.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK