Sobota, 20. apríl 2024
Meniny má Marcel | zajtra Ervín

Rádio Twist spúšťa nové frekvencie

Rádio Twist popri trvalom zvyšovaní množstva a kvality informácií vo svojom vysielaní rozširuje aj pokrytie územia Slovenska svojim signálom. Od 1. októbra spúšťa dve nové frekvencie v regiónoch Poprad, Spišská Nová Ves a Kežmarok (104,8 MHz) a Prešov a okolie (105,8 MHz). Do 10. októbra k nim pribudne ďalšia frekvencia 88,5 MHz pre oblasti Vranov nad Topľou, Humenné, Trebišov a Michalovce.

V novembri sa sieť doterajších 12 vysielačov Twistu rozšíri o vysielač pre martinský región s frekvenciou 104,9 MHz. Celkovo tak Twist pokryje novými frekvenciami ďalších 16 % obyvateľstva, resp. 18 % územia Slovenska.

Rádio Twist vstupovalo do roku 2002 len s 33 percentným pokrytím, avšak už v decembri tohto roku by malo pokrývať viac ako 60 % obyvateľstva Slovenska a hlavné mesto Českej republiky Prahu.

Prvým krokom k zvýšeniu pokrytia územia bolo januárové spustenie považskej frekvencie 105,5 MHz, čím sa signál Twistu dostal do Trenčína, Nového Mesta nad Váhom, Púchova a ich okolia. Oddnes sa súčasťou siete Twistu stala popradská a prešovská frekvencia. Od momentu spustenia nových frekvencií sa Twist stáva skutočným celoplošným rádiom, ktoré vo svojom vysielaní ponúka poslucháčom možnosť získať zaujímavé a aktuálne informácie zo všetkých oblastí života, obalené príjemnou hudbou. Vlastne také informačno-zábavné dva v jednom.

Dúfame, že informačným formátom rádia, jedinečným medzi slovenskými rádiami, dokážeme osloviť ľudí aj v novozískaných častiach Slovenska a stať sa pre nich novým zdrojom informácií a relaxu. Spustením nových frekvencií zaniká naša konkurenčná nevýhoda voči ostatným celoslovenským rozhlasovým staniciam, povedal výkonný riaditeľ Rádia Twist Mikuláš Čurik.

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK